Uluslararası Kadın Girişimcilik ve Liderlik Zirvesi 8-9 Kasım'da!

KAGİDER’in en büyük uluslararası etkinliği olan KADIN GİRİŞİMCİLİK VE LİDERLİK ZİRVESİ (KGL ZİRVE) 8-9 Kasım 2012 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Türkiye’de kadın girişimciliği ve liderliği için hem kavramsal tartışmalara, hem politika üretme süreçlerine, hem de iş geliştirme fırsatlarına imkan sunan ve alanında tek olan KGL ZİRVE’nin bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. YENİ DÜNYA DÜZENİNDE KADININ YÜKSELEN GÜCÜ temalı Zirve’de bu yıl küresel ekonomik, sosyal ve politik gelişmeler ışığında yeni dünya düzeni tartışılacak. Değişen ekonomik ve toplumsal dengeler ışığında dünyada ve Türkiye’de kadının ekonomik potansiyeli neler vaad ediyor? Gelecek iş yaşamında kadına neler getirecek? Türkiye ekonomisi ve dünya ekonomisi dönüşürken kadının iş gücünü bu dönüşümün merkezine nasıl koyarız? gibi sorulara yeni tartışmalar ile yeni çözümler aranacak. Detaylar haberimizde..

KAGİDER’in en büyük uluslararası etkinliği olan KADIN GİRİŞİMCİLİK VE LİDERLİK ZİRVESİ (KGL ZİRVE) 8-9 Kasım 2012 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Türkiye’de kadın girişimciliği ve liderliği için hem kavramsal tartışmalara, hem politika üretme süreçlerine, hem de iş geliştirme fırsatlarına imkan sunan ve alanında tek olan KGL ZİRVE’nin bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. 

YENİ DÜNYA DÜZENİNDE KADININ YÜKSELEN GÜCÜ temalı Zirve’de bu yıl küresel ekonomik, sosyal ve politik gelişmeler ışığında yeni dünya düzeni tartışılacak. Değişen ekonomik ve toplumsal dengeler ışığında dünyada ve Türkiye’de kadının ekonomik potansiyeli neler vaad ediyor? Gelecek iş yaşamında kadına neler getirecek? Türkiye ekonomisi ve dünya ekonomisi dönüşürken kadının iş gücünü bu dönüşümün merkezine nasıl koyarız? gibi sorulara yeni tartışmalar ile yeni çözümler aranacak.

Zirve'de farklı oturumlarda farklı konulara değinilecek, öne çıkan oturum başlıkları şöyle;

  • Yeni Dünya Düzeni, Yeni bir Dönem, Yeni Fırsatlar ve Kadının Yükselen Gücü
  • Değişimi Hedeflemek: Yeni Dünya Düzeninin Esası İş Yaratmaktır
  • Yükselen Ekonomilerde Kadın Girişimcilerin Yükselen Gücü; Umut Veren Topraklar, Umut Veren Kadınlar
  • Güçlenen Kadınlar, Beklenen Zihniyet Değişimi; Farklı Bak, Farklı Gör

Türkiye’den, Afrika’dan, Amerika’dan, Çin’den, Avrupa’dan, Türki Cumhuriyetlerden, Ortadoğu Bölgesi’nden katılımcı ve konuşmacılar bu yıl zirvede görüşlerini ve çözümlerini paylaşmak için hazır olacaklar.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl, ikinci gün iş geliştirme aktivitelerine ve yuvarlak masa toplantılarına ayrılmış. KADIN GİRİŞİMCİLİK VE LİDERLİK ZİRVESİ hakkında çok daha fazla bilgi için www.kglzirve.org adresini ziyaret edebilir ve kayıt sayfasından zirveye kayıt olabilirsiniz.

Haberimizi kadın girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor