%80 Daha Ucuza Lüks Bir Plaza Ofisine Sahip Olmanın Yolları!

Günümüzde gelişen teknoloji ile insanlar çalışma ofislerini bir bilgisayarın, hatta bir cep telefonunun içine kadar yerleştirdiler. Böylece yanında bilgisayarıyla dolaşan her kişi ofisini de yanında taşıyabiliyor. Detaylar haberimizde..

Günümüzde gelişen teknoloji ile insanlar çalışma ofislerini bir bilgisayarın, hatta bir cep telefonunun içine kadar yerleştirdiler. Böylece yanında bilgisayarıyla dolaşan her kişi ofisini de yanında taşıyabiliyor. Dolayısıyla şirketler için, ofislere yapılan yatırımlar da gereksizleşiyor. Bunun yanında özellikle iş kalitesine ve prestije önem veren şirketler işlerini ve ofislerini büyük plazalarda ve merkezi yerlerde kurmak istiyorlar.

Dünya Ticaret Merkezi’nde bulunan eOfis, sektörde sayılı prestij sahibi olan firmalardan biri. 200 TL’den başlayan fiyatlarla sanal ofis hizmetleri veren eOfis, üyelerine prestijli bir adrese sahip olmanın avantajlarını sunuyor.

Gereksiz Ofis ve İş Yükünüzü Atın, Siz Sadece İşinize Odaklanın

Özellikle yatırım yapmak istemeyen, maliyetlerini düşürmek isteyen, kaliteli ve tam donanımlı bir ofis ortamını kullanarak sadece kullandıkça ödemek isteyen her sektörden girişimciler, en küçük şahış şirketlerinden anonim şirketlere kadar her büyüklükteki şirketlerin tercih edebildiği Mobil Çalışma Devrimi sayesinde büro ve sekreterlik işlerinin yönetsel yapısında köklü değişimlere neden olan “Sanal Ofis” kavramı ortaya çıkıyor. Bu yeni iş yöntemi, gerek iş zamanlarında, gerekse iş saatlerinde ve gerekse çalışma biçimlerinde esneklik sağlamakta.

Araştırmalar, sanal şirketlerin iyi organize edildiği takdirde, verimliğin arttığını göstermekle birlikte, Sanal ofis uygulaması, ofis maliyetlerinde önemli düşüşler ortaya çıkarmış. Türkiye’de de son birkaç yıl içerisinde Sanal Ofis kullanıcıları ciddi oranda yükseldi.

Sanal Ofis Avantajlarının Tahmin Ettiğinizden Daha Fazlası…

Dünya Ticaret Merkezi plazalarında en küçük m2 de 4 kişilik olan bir ofisin normal kirası 2000 TL civarında. Bu ofisi kiralamak için ödenecek komisyon, deposito ve gerekli donanım için ciddi bir ilk yatırım gerekiyor ki bu yatırım 20.000 TL leri bulabiliyor. Ayrıca bu ofisin devamını sağlamak için düzenli olarak stopajı, aidatı, elektriği, interneti için ayrıca bir ödeme yapmak zorunda kalıyorsunuz. Temizlik , sekretarya, mutfak , teknik destek vb. hizmetler içinde ayrıca personel bulundurmanız da gerektiği düşünülürse yine bu ofisin aylık giderlerininde yaklaşık 4.000 Lira aylık gideriniz olmak zorunda.

DTM, EGS Business Park Bloklarında yer alan eOfis’te ise ofis için yapacağınız yatırım yok. Kirası aylık sadece 450 TL’den başlayan çalışma istasyonuna sahip olabilirsiniz. Ödenecek bu ücret ile tam donanımlı ofisin yanında telefonlarızı cevaplayan bir sekreteriniz, misafirlerinizi karşılayan bir resepsiyonistiniz, çay ve kahvenizi hazırlayan bir mutfak görevliniz, aracınızı park edip sizi karşılayan valeniz, kargo ve mektuplarınız sizler adına teslim alınıp saklayan personeliniz de olacak. Sadece bilgisayarlarınızı getirip hemen işe başlayacağınız 1600 TL’ye bireysel ofislerimizin yanı sıra kullanabileceğiniz farklı büyüklüklerde toplantı odaları, video konferans ve telefon görüşme odaları, dinlenme odaları da şirketlerin hizmetine sunulmakta.

Eğer ofis konusunda alternatifler arayan girişimcilerdenseniz www.eofis.com.tr adresindeki çözümleri ve eOfis galerisini incelemenizi tavsiye ederiz.

Haberimizi ofis için alternatif çözümler arayışındaki girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor