Ortağını Arayan Girişimciler, Bu Etkinliği Sakın Kaçırmayın!

Endeavor, E-Tohum, Galata Business Angels, Girişim Fabrikası/Özyeğin Üniversitesi, Intel ve Microsoft ortaklığında ekip arkadaşı arayan ve/veya bir takıma dahil olmak isteyen girişimci adayları ve teknik uzmanlara yönelik düzenlenecek “Find Your Co-Founder” etkinliği 16 Kasım’da düzenlenecek. İş fikrinizi hayata geçirmek istiyor, takım arkadaşı arıyor ya da fikri olan bir ekibe katılmak istiyorsanız aşağıdaki anketi doldurarak etkinliğin gerçekleşmesinde organizatörlere yardımcı olabilirsiniz. Anketi dolduranlar arasından yapılacak önceliklendirme ile belirlenecek bir katılımcı listesine etkinliğin detayları e-davet ile gönderilecek. Detaylar haberimizde..

Endeavor, E-Tohum, Galata Business Angels, Girişim Fabrikası/Özyeğin Üniversitesi, Intel ve Microsoft ortaklığında ekip arkadaşı arayan ve/veya bir takıma dahil olmak isteyen, konusunda uzman fikir sahibi girişimci adayları ve teknik uzmanlara yönelik  düzenlenecek “Find Your Co-Founder” etkinliği 16 Kasım’da düzenlenecek.

Kimler Katılmalı?

  • Ekip arkadaşı arayan ve/veya bir takıma dahil olmak isteyen fikir sahipleri ve developerlar
  • Tercihen 25+
  • Konu uzmanlığı ve deneyimi olanlar öncelikli
  • Bu konuda harekete geçmek isteyenler öncelikli

İş fikrinizi hayata geçirmek istiyor, takım arkadaşı arıyor ya da fikri olan bir ekibe katılmak istiyorsanız aşağıdaki anketi doldurarak etkinliğin gerçekleşmesinde organizatörlere yardımcı olabilirsiniz. Anketi dolduranlar arasından yapılacak önceliklendirme ile belirlenecek bir katılımcı listesine etkinliğin detayları e-davet ile gönderilecek.

Anket adresi: www.surveymonkey.com/s/V2H2K3D

Etkinlik Programı:
17:00-17:10 Açılış Konuşması
17:10-18:00 Panel:
     Barış Aksoy- İntel: Türkiye’deki Fırsatlar ve takım arkadasi/ortak nasıl seçilmeli
     Numan Numan-212: Yatırımcı olarkak nasıl bir girişimci ve ekip profili aradığı
     İhsan Elgin-Girişim Fabrikası: Ortaklık altyapısı ve speednetworkingle ilgili 10 tüyo
18:00-18:15 Soru cevap
18:30-19:30 Speed Networking

Global Girişimcilik Haftası (GGH) kapsamında düzenlenen, ücretsiz ama katılıcı sayısı sınırlı olan “Find Your Co-Founder” etkinliği; 16 Kasım saat 17:00 'de İstanbul 'daki Microsoft Türkiye Ofisi'nde gerçekleşecek. Unutmayın, etkinliğe kayıt olmak için bu anketi doldurup davetiye maili almanız gerekiyor.

Haberimizi ortağını arayan girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor