TOYP 2012 Heyecanı Başladı!

JCI tarafından düzenlenen ve ülkemizin en başarılı isimlerini belirleyen TOYP (Ten Outstanding Young Persons – On Başarılı Genç) programında finale birgün kaldı. 7 Kasım 2012, İstanbul - JCI (Junior Chamber International – Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) tarafından gençlere ilham verecek başarı öykülerini gündeme taşıyan ve alanında öne çıkan isimleri ödüllendiren TOYP 2012 Programı sonuçları 16 Kasım’da açıklanıyor. Detaylar haberimizde..

JCI tarafından düzenlenen ve ülkemizin en başarılı isimlerini belirleyen TOYP (Ten Outstanding Young Persons – On Başarılı Genç) programında finale birgün kaldı. 16 Kasım, Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek TOYP Gala Gecesi’nde 2012 Türkiye birincileri açıklanacak.

7 Kasım 2012, İstanbul - JCI (Junior Chamber International – Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) tarafından gençlere ilham verecek başarı öykülerini gündeme taşıyan ve alanında öne çıkan isimleri ödüllendiren TOYP 2012 Programı sonuçları 16 Kasım’da açıklanıyor. Bu yıl 18. kez düzenlenen ve Global Girişimcilik Haftası bünyesinde yer alan TOYP 2012 ödül töreni İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. TOYP Gala Gecesi’nin sunuculuğunu TOYP 2011 Kişisel Başarı kategorisindeki birinci Fuat Sami ve TOYP 2012 Direktörü Berna Ülkü gerçekleştirecek.

10 kategoride düzenlenen yarışmanın her kategorisinde alanında uzman isimler görev aldı. Ayla Algan’dan Alphan Manas’a, Murat Yalçıntaş’tan Şafak Pavey’e toplam 51 jüri üyesi aday değerlendirmeleri için yarışmaya destek verdi.

Her yıl pek çok akademisyen, yönetici ve sanatçının da aralarında bulunduğu geniş bir katılımla gerçekleşen Gala Gecesi bu sene de ihtişamını koruyacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mekan sponsoru, İstanbul Ticaret Odası ve Global Agency’nin sponsor,  olduğu TOYP 2012 Gala Gecesi’nde verilecek ödüller Ayşe Ören’in imzasını taşıyor. 2010 yılında Kültürel Başarı kategorisinde TOYP Türkiye birinciliği elde eden ünlü tasarımcı Ayşe Ören ödül tasarımında anahtar ve kapı sembollerini kullandı. Ören, ödül tasarımında “başarıya giden yolda kapı da anahtar da kişinin kendisidir” mesajını vurguladı.

TOYP 2012 Türkiye finalistleri 2013 yılında düzenlenecek JCI Dünya Kongresi’nde ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak. Türkiye’nin TOYP programında bugüne kadar yedi dünya birinciliği bulunuyor.

Junior Chamber International (JCI) Hakkında
Junior Chamber International (JCI), 115 ülkeye yayılan ve 200.000'i aşkın üyeye sahip, dünyanın en büyük 3. sivil toplum örgütü. JCI, küreselleşen dünyada, evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşum. Üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefliyor. ICC, UNICEF, AISEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı), Gerald Ford (ABD Başkanı), Taro ASO (Japonya Eski Başbakanı), Paul Schulter (Danimarka Başkanı) gibi birçok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmakta. Daha fazla bilgi için: www.jciturkey.cc ve www.jcistanbul.org adreslerinden edinebilirsiniz.

TOYP ile ilgili detaylı bilgilere www.toyp-tr.org adresinden ulaşabilirsiniz. Unutmayın TOYP 2012 Galası 16 Kasım Cuma akşamı gerçekleştirilecek. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 4.529 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, STK, Yarışma
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor