KOSGEB "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri" Sahiplerini Buluyor!

KOSGEB’in başarılı KOBİ’lerin ve yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması, başarılı girişimcilerin ve KOBİ’lerin desteklenmesi ve özendirilmesi amacıyla düzenlediği "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri", sahiplerini buluyor. KOSGEB tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan ‘’KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’’ törenine, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ile çok sayıda davetli katılacak. Detaylar haberimizde..

KOSGEB’in başarılı KOBİ’lerin ve yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması, başarılı girişimcilerin ve KOBİ’lerin desteklenmesi ve özendirilmesi amacıyla düzenlediği "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri", 20 Kasım 2012 tarihinde Ankara’da düzenlenecek törenle sahiplerini buluyor.

KOSGEB tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan ‘’KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’’ törenine, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ile çok sayıda davetli katılacak.

Başarılı işletmelerin ve girişimcilerin ödüllendirilmesi amacı ile geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi planlanan “KOBİ ve Girişimcilik ÖdülleriYılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü, Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri ve Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri kategorilerinde verilecek. 

Ödüllerin Verileceği Kategoriler

a) Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü
b) Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri

  • Yılın İnovatif KOBİ Ödülü
  • Yılın İşbirliği Güçbirliği Yapan KOBİ Ödülü
  • Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü

c) Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri

  • Yılın Genç Girişimci Ödülü
  • Yılın Kadın Girişimci Ödülü
  • Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü
  • Yılın İnovatif Girişimci Ödülü ile Jüri Özel Ödülü

Halkbank’ın sponsorluğunda düzenlenecek olan Ödül Töreni; Sayın Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle, 20 Kasım 2012 tarihinde saat 15:00’de Ankara Swiss Otel’de düzenlenecek olup, Değerlendirme Jürisi tarafından belirlenen kategorilerin birincilerine ödülleri Sayın Başbakanımız tarafından verilecek. Ayrıca, finalistler söz konusu törende stand açacak olup, Başarı Sertifikası ile ödüllendirilecek.

Güncelleme: Açıklanan KOBİ ve Girişimcilik Ödüllerini bu haberimizde bulabilirsiniz.

KOSGEB kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 5.642 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Etkinlik, KOBİ, Yarışma
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor