Melek Yatırımcılar 10 Ocak'ta iyiYatırım Zirvesinde Buluşuyor!

Türkiye’deki melek yatırımcılık ekosisteminin oluşumuna ve bu çerçevede ortak bir dil konuşulmasına katkı sağlamayı amaçlayan iyiYatırım Zirvesi, bu sene 10 Ocak 2013'te gerçekleşecek. Geçen yıl Endeavor tarafından TÜSİAD desteğiyle ilki gerçekleştirilen, bu yıl da Endeavor Türkiye, TÜSİAD ve Angel Resource Institute ortaklığında, Akbank ve Turkcell’in sponsorluğuyla organize edilen zirve, ülkemizdeki melekyatıırmcıları eğitmeye ve geliştirmeye yönelik bir atölye çalışması niteliğinde. Detaylar haberimizde..

Türkiye’deki melek yatırımcılık ekosisteminin oluşumuna ve bu çerçevede ortak bir dil konuşulmasına katkı sağlamayı amaçlayan iyiYatırım Zirvesi, bu sene 10 Ocak 2013'te gerçekleşecek.

Geçen yıl Endeavor tarafından TÜSİAD desteğiyle ilki gerçekleştirilen, bu yıl da Endeavor Türkiye, TÜSİAD ve Angel Resource Institute ortaklığında, Akbank ve Turkcell’in sponsorluğuyla organize edilen zirve, ülkemizdeki melekyatıırmcıları eğitmeye ve geliştirmeye yönelik bir atölye çalışması niteliğinde.

Zirveye Kimler Katılmalı?

  • Aktif ve potansiyel melek yatırımcılar
  • Melek yatırımcı arayan girişimciler
  • Konuyla ilgili bilgi almak isteyen akademisyenler
  • Profesyonel girişimcilik ekosistemi mensupları

Zirvede Kauffman Foundation’a bağlı olan, melek yatırımcılık konusunda dünya çapında konferans ve eğitimler düzenleyen Angel Resource Institute’tan Robert Okabe ve John May ana konuşmacılar olarak yer alacak.

Girişimcilerin melek yatırımcılara sunum yapacağı seansların da olacağı zirvede ‘Yatırımcılara sunum yapma, melek portfolyo stratejisi, durum tespiti, değerleme’ gibi konular işlenecek. Panellerde öncü Türk ve yabancı yatırımcılar, girişimciler, akademisyenler ve üst düzey yöneticiler melek yatırımcılık konusunda bilgi birikimlerini paylaşacak.

Sabancı Center'da 09:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecek olan zirve hakkında daha fazla bilgi için www.iyiyatirim2013.com adresini ziyaret edebilir, kayıt sayfasından kaydınızı yapabilirsiniz.

Zirve haberimizi yatırıcılarımızın, melek yatırımcılarımızın ve girişimcilik ekosistemimizde yer alan tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyor, adaylarınızı önermenizi önemle rica ediyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor