Zengin Girişimciler Hiç Ahireti Düşünür mü?

Hem global başarı hikayesi ile, hem de girişimcilik üzerine yaptığı çeşitli çalışmalar, yazdığı kitaplar ile adından sıkça söz ettiren Baybars Altuntaş, yayınladığı yeni yıl mesajı sonrası farkettiği bir konuyu açıklıyor. Çok önemli tespitleri gündeme getirdiği için Baybars Altuntaş'a zaatım olarak teşekkür ediyorum. Aynı dilek ve temennilere katılarak bu videoyu çevrenizdeki girişimciler ile de paylaşmanız dileğiyle tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyorum. İşte Baybars Altuntaş'ın videosu..

Hem iş dünyasındaki global başarı hikayesi ile hem de girişimcilik üzerine yaptığı çeşitli çalışmalar, yazdığı kitaplar ile adından sıkça söz ettiren Baybars Altuntaş, yayınladığı yeni yıl mesajı sonrası farkettiği bir konuyu yayınladığı bir video ile izah etmiş.

Baybars Altuntaş yayınladığı videoda yaptığı açıklama ile şunları dile getiriyor:

"Dün akşam Facebook sayfamda yayınladığım ve Twitter üzerinden paylaştığım yeni yıl mesajı, şimdiye kadar en yüksek beğeniyi alan mesaj oldu. İlgimi çekti ve düşünmeye başladım bu mesaj neden bu kadar beğeni aldı diye. Mesajım şuydu : '2013 yılında öyle girişimlerde bulunun ki sizlere hem bu dünyada güzellikler, hem de ahirette güzellikler getirsin'. Daha sonra takipçilerimden mesajlar gelmeye başladı ve bir facebook arkadaşımın mesajı daha da ilgimi çekti: 'Zenginler ahireti düşünürler mi ?'. Bu soruyu çok önemsedim ve bu videoyu tüm girişimcilerimiz için hazırladım. Hepinize 2013 yılında mutluluklar, başarılar diliyorum ve bu videoyu seyrederek yeni yıla başlamanızı arzuluyorum. Herkese sevgiler.."

Baybars Altuntaş ve çalışmaları hakkında bilgi edinmek için www.baybarsaltuntas.com adresini inceleyebilirsiniz. Okuyarak hem gündelik hayatınızı hemde iş/girişimcilik hayatınızı en evrensel ahlak kurallarıyla disipline edebileceğiniz, hem bu dünya hayatımız hemde ahiret hayatımız için en önemli kişisel gelişim kitabı olan Kur'an-ı Kerim'i nerelerden temin edileceğinizi ise zaten biliyorsunuz(dur).

Çok önemli tespitleri gündeme getirdiği için Baybars Altuntaş'a zaatım olarak teşekkür ediyorum. Aynı dilek ve temennilere katılarak bu videoyu çevrenizdeki girişimciler ile de paylaşmanız dileğiyle tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyorum.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

Kadir
Kadir
Blogumda yer alan http://entelektuel.com/dunya-malina-duskunluk/ yazıyı okursanız esasında bunun böyle olmadığını görürüz. Girişimcide kasıt mal varlığını elde etmiş gibi düşünürsek anlamlı bir yazı oluyor.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor