Huzurlarınızda birFİKRİNmiVAR?'da Finale Kalan 10 Proje!

5. Senesinde TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve büyük ilgi göre Bir Fikrin Mi Var yarışmasında; bölüm bölüm girişimciler ve fikirleri dinlenerek final için yarışacak 10 girişimci ve fikirleri geçen hafta belirlendi. birFİKRİNmiVAR? Girişimcilik Serüveni son dört senede hem Türkiye'den hem Dünya'dan toplam 10.000'den fazla girişimciye ulaşarak ülkemizin önde gelen şirketlerinin ve üniversitelerinin desteği ile Türkiye'nin en büyük üniversitelerarası girişimcilik yarışması haline gelmiş bulunuyor. İşte finale kalan 10 proje..

5. Senesinde TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve büyük ilgi göre Bir Fikrin Mi Var yarışmasında; bölüm bölüm girişimciler ve fikirleri dinlenerek final için yarışacak 10 girişimci ve fikirleri geçen hafta belirlendi.

birFİKRİNmiVAR? Girişimcilik Serüveni son dört senede hem Türkiye'den hem Dünya'dan toplam 10.000'den fazla girişimciye ulaşarak ülkemizin önde gelen şirketlerinin ve üniversitelerinin desteği ile Türkiye'nin en büyük üniversitelerarası girişimcilik yarışması haline gelmiş bulunuyor.

Aldığımız bilgilere göre; birFİKRİNmiVAR?, projelerini başarıyla sunan girişimcilere, son dört senedir toplam 2.400.000 TL değerinde ödülleri kazandırarak ve yeni kurulan şirketlerine yatırım yaparak onların hayallerini gerçekleştirmiş.

İşte Finale Kalan 10 Girişimci ve Projesi

Ayakkabı Boyama Mendili - Semih Dalkıran

Bir Fikrin mi Var? 4. bölümünde yarı finale yükselen "Ayakkabı Boyama Mendili" fikri ile Semih Dalkıran'ın jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Biopipe - Mehmet Enes Kutluca

Bir Fikrin mi Var? 9. bölümünde yarı finale yükselen "Biopipe" fikri ile Mehmet Enes Kutluca'nın jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Enjektör Ucu İmha Makinesi - Tolga Baltepe ve Yaşar Çınar

Bir Fikrin mi Var? 9. bölümünde yarı finale yükselen "Enjektör Ucu İmha Makinası" fikri ile Tolga Baltepe ve Yaşar Çınar'ın jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Hamsi Finger - Gürkan Gediz

Bir Fikrin mi Var? 2. bölümünde yarı finale yükselen "Hamsi Finger" fikri ile Gürkan Gediz'in jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Herbal ATM - Süleyman Gönülkırmaz

Bir Fikrin mi Var? 7. bölümünde yarı finale yükselen "Herbal ATM" fikri ile Süleyman Gönülkırmaz'ın jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Kurbağa Yetiştiriciliği - Zeliha Merve Yurtdaş ve Selim Bayramoğlu

Bir Fikrin mi Var? 4. bölümünde yarı finale yükselen "Kurbağa Yetiştiriciliği" fikri ile Zeliha Merve Yurtdaş ve Selim Bayramoğlu jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Parkme - Cem Kaçmaz

Bir Fikrin mi Var? 10. bölümünde yarı finale yükselen "Parkme" fikri ile Cem Kaçmaz'ın jüriye sunumu ve fikrin detayları.

SosyalBen - Ece Çiftçi

Bir Fikrin mi Var? 3. bölümünde yarı finale yükselen "Sosyal Ben" fikri ile Ece Çiftçi'nin jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Tekstilden Yapı Elemanı (Lightmax) - Mustafa Engin Sezerli

Bir Fikrin mi Var? 10. bölümünde yarı finale yükselen "Lightmax" fikri ile Mustafa Engin Sezerli'nin jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Tuzdano - Necmettin Türkoğlu

Bir Fikrin mi Var? 4. bölümünde yarı finale yükselen "Tuzdano" fikri ile Necmettin Türkoğlu'nun jüriye sunumu ve fikrin detayları.

Yarışma ile ilgili tüm detayları www.birfikrinmivar.com web adresinden öğrenebilir, tüm yarışmacı videolarını yarışamın youtube hesabından izleyebilirsiniz. Ayrıca bu akşam 22:45'te TV8 ekranlarında finale kalan 10 proje ile ilgili özel bölümü izleyebilirsiniz. Unutmayın, final heyecanı haftaya başlıyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

MUSTAFA AY
MUSTAFA AY
MERSİN ANAMUR,DAN SELAMLAR . Ben Mustafa Ay .Öncelikle yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim .Piroje si  Türkiye şartlarında yada Dünya şartlarında ihtiyaç olması açısından iyi olan kazanmasını temenni ederim. Ben Mustafa ay  1482 ci sıra kayıtlı başvurum ne durumda yazabilirmisiniz lütfen bu güne kadar kaç kişi yarıştı . Beni kaç gün yada kaç ay içinde bir fikrin mi var yarışmaya çağrılırım . Sayın tv 8 yöneticileri ve jüri üyeleri böyle bir proğram yapmanığınız için çok teşekkürler ederim benim birden fazla projem var inşallah önce bir tanesi gerçek olur . Çünkü ben özürlüyüm hiç bir işim yok ...Sayın tv 8 yöneticileri ve jüri üyeleri insanlar  herşeyin en iyisine layıktır on için yüce ALLAHTAN SİZLERE BAŞARILAR DİLERİM SAĞLIK MUTLU NEŞELİ GÜNLER GECELER DİLERİM .

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor