KOBİ ve Girişimciler İçin Kurulan KOGİDER Çalışmalarına Başladı

İstanbul Bahçelievler'de; kobileri ve girişimcileri bir araya getirmek ve çeşitli etkinlikler, eğitimlerle ekosistemi beslemek amacıyla; Kobi Girişimci İş Dünyası Derneği ( KOGİDER ) kuruldu. KOGİDER, kurulma amacına uygun olarak;20 Ocak'ta KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne ev sahipliği yapacak. Detaylar haberimizde..

İstanbul Bahçelievler'de; kobileri ve girişimcileri bir araya getirmek ve çeşitli etkinlikler, eğitimlerle ekosistemi beslemek amacıyla; Kobi Girişimci İş Dünyası Derneği ( KOGİDER ) kuruldu.

Kobi Girişimci İş Dünyası Derneği ( KOGİDER )'in amacı şöyle açıklanıyor;

T.C. Anayasası ve kanunları çerçevesinde;

  • Sanayici ve iş insanlarımızın küresel ekonomi yarışındaki duruşlarını güçlendirerek, Türkiye’nin dünyadaki jeopolitik konumundan gelen avantajlarını, insani normlar çerçevesinde kullanarak, Türk iş dünyasının önce kendi çevresinde sonra bütün dünya ile  iktisadi münasebetler kurmasına yardımcı olmak.
  • Türkiye’deki ticaret ve sanayinin gelişmesi için çalışmalar yapmak, gerektiğinde bu konularda Odalar ve Borsalar Birliği , Sanayi ve Ticaret odaları, Avrupa Birliği , diğer yurtiçi ve yurtdışı kurum ve kuruluşlar ile işbirlikleri yapmak.
  • İş hayatındaki gelişmeleri izlemek ve bu konudaki tecrübe görüş ve fikirlerin yayılmasını sağlamak.
  • İş insanlarının liderlik vasıflarını, sosyal sorumluluklarını ve dayanışma ruhunu geliştirmek.
  • İş insanlarının, toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik düzeyinin gelişmesine katkıda bulunmalarını sağlamak.
  • Girişimciler ve Engelliler için Bireysel ve kurumsal girişimcilik ve Sosyal sorumluluk alanlarında ulusal ve uluslararası ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlara projeler sunmak.
  • Çocuklara yönelik girişimcilik alanında özel kamu kurumları ile işbirliği yaparak projeler gerçekleştirmek ve bu amaçla yerel ve uluslararası fon kurum ve kuruluşlarına projeler hazırlamak.

KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile çalışmalarına hızlı başladı

KOGİDER, kurulma amacına uygun olarak;20 Ocak'ta KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne ev sahipliği yapacak. Eğitim ile ilgilenen girişimci okurlarımız ilgili KOGİDER sayfasında detayları bulabilirler. Eğitime katılmak için KOGİDER ile iletişime geçmeniz yeterli.

KOGİDER "girişimcilik" eğitimleri yanında üyelerine yönelik muhtelif eğitim danışmanlık ve bilgilendirme toplantıları yapacak.

Girişimcilik eğitimleri ile detaylı bilgiyi bu linkten alabilir, Kobi Girişimci İş Dünyası Derneği ile ilgili daha detaylı bilgi için www.kogider.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi İstanbul ve özelliklede Avrupa yakasında faal olan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 6.447 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, STK
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor