Android Odaklı Güncel Bir Türkçe Kaynak mı Arıyorsunuz: AndroidPIT

Tamamıyla Android konusuna yoğunlaşan ve kısa sürede tüm dünyada kendisine ciddi bir takipçi kitlesi edinen Alman sermayeli AndroidPIT şirketi 2012 Mart ayından beri Türkçe olarak da faaliyet gösteriyor. Detaylar haberimizde...

Tamamıyla Android konusuna yoğunlaşan ve kısa sürede başta Almanya olmak üzere tüm dünyada kendisine ciddi bir takipçi kitlesi edinen Alman sermayeli AndroidPIT şirketi 2012 Mart ayından beri Türkçe olarak da faaliyet gösteriyor.

Almanya'nın başkenti Berlin'de bir startup firma olarak kurulan AndroidPIT, şu anda Almanca ve İngilizce'nin yanısıra İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Rusça ve Türkçe dillerinde yayın yapan ve her gün dünya çapında 300 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği bir web sitesi konumunda.

Sitenin sahip olduğu konseptin üç saç ayağı bulunuyor. Bunlardan ilki Android uygulamalar ve de günlük bazda yayınlanan uygulama testleri. Site uygulama geliştiricileri ile potansiyel kullanıcıların buluşmasına aracılık ediyor ve de her gün uygulamalar arasından öne çıkanlar hakkında kapsamlı bir test raporu yayınlanıyor.

İkinci sac ayağı ise blog girişleri. Spesifik olarak Android camiasını ilgilendiren haberler belirli filtrelerden geçirildikten sonra her ülkenin hassasiyetleri gözetilerek ve de haber kaynakları açıkça belirtilerek yayınlanıyor. Bu noktada her gün 6 ile 8 arasında yeni haberi site üzerinde bulmak mümkün oluyor. Site yöneticileri yazarları 'Yaratıcı İçerik' şeklinde kurumsal bir tanımlamaya sahip hikayeleri bulmaya ve de yazmaya teşvik ediyor bu bağlamda yazarların aktif bir şekilde röportaj, yazı dizileri gibi aktivitelerle uğraşması söz konusu.

AndroidPIT'in üçüncü ve en son faaliyeti ise forumlar. Forumlarda yine Android ile ile ilgili hemen her konuda bir paylaşım imkanı mevcut.

AndroidPIT ailesine en son eklenen edisyon olan AndroidPIT.com.tr artık gelişme aşamasını tamamlayıp, Android konusunda en güçlü ve orijinal Türkçe içeriği üreten sitelerden biri haline gelmiş durumda. Ayda yaklaşık 180 bini aşkın ziyaretçisiyle kullanıcılarına hem en taze haberleri sunan, hem de ücretli ya da ücretsiz oldukları fark etmeksizin birçok Android uygulamasını indirme şansı sunan AndroidPIT hızlı gelişmesini aynen sürdürüyor.

Eğer mobil teknolojilerle ve mobil uygulamalarla ilgiliyseniz, akıllık telofonunu etkin kullanan 'mobil' bir kişiyseniz AndroidPIT.com.tr'yi muhakkak takibe almalısınız.

Platform Tanıtım haberimizi mobil girişimcilerimiz ve girişimleri /iş fikirleri Android platformuyla bir şekilde kesişen girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor