Pazarlık Yaparak E-ticaret Yapmak İster misiniz? O Halde Pazarlıkla Al!

2010 yılında Bursa’lı girişimci Emrah GÜRBÜZ tarafından kurulmuş olan pazarliklaal.com adlı online alışveriş sitesi kısa zamanda adını duyurup önemli yeniliklere imza atmış. Online alışverişte alışılmış sabit fiyat tabularını yıkan PazarliklaAl.com sitesinde alışveriş yaparken site fiyatı üzerinden ücretsiz, anlık olarak sistem ile yapılan pazarlık ile fiyatı düşürüp diğer online alışveriş sitelerinden daha ucuza satın alabiliyorsunuz. Detaylar haberimizde..

2010 yılında Bursa’lı girişimci Emrah Gürbüz tarafından kurulmuş olan PazarliklaAl.com adlı online alışveriş sitesi kısa zamanda adını duyurup önemli yeniliklere imza atmış.

Online alışverişte alışılmış sabit fiyat tabularını yıkan  PazarliklaAl.com sitesinde alışveriş yaparken site fiyatı üzerinden ücretsiz, anlık olarak sistem ile yapılan pazarlık ile fiyatı düşürüp diğer online alışveriş sitelerinden daha ucuza satın alabiliyorsunuz. Pazarlık yaparken günlük hayatta kullanılan pazarlık diyalogları ile de (En son ne olur, Öğrenci indirimi yapar mısınız? gibi) tebessüm ettirmeyi başarıyor.

Kurucu ortak ve genel müdür Emrah Gürbüz girişimcileriyle ilgili olarak şunları şöylüyor; "Günlük hayatımızda yavaş yavaş unutulmaya yüz tutmuş millet olarak sevdiğimiz bir özelliğimiz olan, peygamber efendimizin de 'pazarlık sünnettir' hadisinde belirttiği pazarlık, neden online alışverişte de yapılmasın? fikri ile yola çıktık.

Pazarlık yapmak tamamen ücretsizdir ve hep ücretsiz kalacak. Koşulsuz İade Garanti sistemimiz ile müşterilerimizin satın aldıkları ürünleri kargo ile birlikte göndermiş olduğumuz iade formunu doldurarak kolaylıkla iade edebilirler.

Firmamız %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. Yapmış olduğunuz her alışveriş meblağı Türkiye sınırları içersinde kalmaktadır! Malum ülkelere sermaye adı altında aktarılıp masum ülkelere savaş ve gözyaşı olarak geri dönmemektedir.” diye belirtti.

Online alanda da pazarlık şansını yakalamak isteyen okuyucularımız; online pazarlık deneyimini www.pazarliklaal.com adresinden yaşayabilirler.

E-ticaret sektörüne kültürümüze has bir yenilik getiren Emrah Gürbüz ve ekibini tebrik ediyor, girişimi tüm okurlarımızın ilgi ve beğenisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor