Yatırımcılar, Etohum'un Yatırımcı Kulübü Genişliyor!

2008 Haziran ayında kurulan Etohum Yatırımcı Kulubü, Hazine Müsteşarlığı tarafından yayınlanan ‘Bireysel Katılım Sermayesi‘ yönetmeliğiyle beraber 2013 yılında Lisanslı Yatırımcı Ağı haline geliyor. 5 yıldır 30'un üzerinde yatırımcı katılımıyla bugüne kadar Etohum sürecinde seçilen bir çok girişime yatırım yapan Yatırımcı Kulübü, bireysel ve kurumsal yatırımcıların katılımına açıldı. Detaylar haberimizde..

2008 Haziran ayında kurulan Etohum Yatırımcı Kulubü 15 Şubat Cuma günü Startup Turkey‘in ilk gününde Hazine Müsteşarlığı tarafından yayınlanan ‘Bireysel Katılım Sermayesi‘ yönetmeliğiyle beraber 2013 yılında Lisanslı Yatırımcı Ağı haline geliyor.

5 yıldır 30'un üzerinde  yatırımcı katılımıyla bugüne kadar Etohum sürecinde seçilen bir çok girişime yatırım yapan Yatırımcı Kulübü, bireysel ve kurumsal yatırımcıların katılımına açıldı.

Her yıl binlerce başvuruyu değerlendiren Etohum ekibi girişimcilerle birebir görüşmeler yaparak 40 girişime indiriyor. Daha sonra bu kısa liste sadece yatırımcı kulubünün davetli olduğu toplantıda projelerini sunuyorlar. Bu sunumlara gelmeden önce girişimcilere uzun süreli mentörlük ve eğitim programı sunuluyor. 2013 yılında, öncekinden farklı olarak; öncelikli olarak gelen projeler düzenli olarak kulübe sunum yapacaklarmış.

2014 yılında ise; Startup Turkey Etohum kampında sadece Türkiye’den değil bir çok ülkeden davet edilen girişimcilerin sunumlarını Etohum Yatırımcı Kulübü üyeleri öncelikli olarak ulaşabileceklermiş. Bu yıl kampa 18 ülkeden yüzlerce katılımcı ve girişimciyi davet edilmiş. 5 yıldır gelişen Startup Turkey kampında yatırımcılar girişimcilerle bire bir tanışma ve değerlendirme fırsatını yakaladılar.

Etohum yatırımcı ağında kimler olduğunu merak ediyorsanız Etohum Yatırımcı Kulübü sayfasını inceleyebilirsiniz. O yatırımcılardan birisi olmak isteyen, Etohum girişimcilerinin sağlıklı bir süreç içinde büyümelerine yardımcı olacak yeni yatırımcı adaylarından birisi iseniz süreç içindeki Etohum toplantılarına katılmanızı tavsiye ediyoruz.

Haberimizi, ülkemiz ve bölgemiz girişimcilik ekosistemi ile ilgilenen yatırımcı adayları ve yatırımcılar başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor