Yeni Nesil Hediye Çeki Girişimi: BirHediyenVar!

Birhediyenvar.com yeni nesil hediye çeki sitesi, hediye vermenin en farklı hediye almanın en keyifli ve kullanışlı yolunu sunuyor. Etohum'un 2013 için seçtiği 40 girişim arasında olan birhediyenvar.com; farklı kategorilerde yüzlerce ürün ve hizmeti hediye çeki konseptinde birleştirip, sevdiklerinize sunmanızı sağlıyor. Böylece değişim risklerini ortadan kaldırıp, yeni nesil hediye anlayışı ile yüzlerce insanı mutlu etmeyi amaçlıyor. Detaylar haberimizde..

Birhediyenvar.com yeni nesil hediye çeki sitesi, hediye vermenin en farklı hediye almanın en keyifli ve kullanışlı yolunu sunuyor. Etohum'un 2013 için seçtiği 40 girişim arasında olan birhediyenvar.com; farklı kategorilerde yüzlerce ürün ve hizmeti hediye çeki konseptinde birleştirip, sevdiklerinize sunmanızı sağlıyor. Böylece değişim risklerini ortadan kaldırıp, yeni nesil hediye anlayışı ile yüzlerce insanı mutlu etmeyi amaçlıyor.

Birhediyenvar.com ile, sevdiklerinizin sadece cep telefonu ve e-­posta bilgilerini girerek dilediğiniz tutarda hediye çekini online olarak gönderebiliyorsunuz. Hediye çeki yolladığınız kişiye sms ve kendi notunuzu ekleyebildiğiniz e-‐posta bilgilendirmesi yollanıyor. Dilerseniz doğum gününden bayrama, işten özüre kadar farklı e-­posta şablonlarından biri de seçilebiliyor.

Hediye çeki gönderdiğiniz kişinin tek yapması gereken, birhediyenvar.com’un giyimden dekorasyona, güzellikten tatile, aksesuardan hobiye birçok farklı kategorisindeki markalarından hangisinde hediye çekini harcayacağına karar vermek ve markaların online ya da offline satış noktasına giderek dilediği hediyeyi seçmek. Ödeme sırasında sadece cep telefon numarasını söylemesi yeterli.

Ayrıca, birhediyenvar.com’un hediye çeki sahibine sunduğu farklı avantajlar da var: Farklı zamanlarda ya da farklı kişiler tarafından kişiye yollanan hediye çekleri kullanıcının bakiyesinde toplanabilmekte ve kişi isterse bakiyesinin tamamını tek bir markada ya da farklı markalarda bölerek harcayabilmekte. Bu sayede hediye çeki gönderilen kişi yüksek tutarlı ürünleri kolayca alabiliyor ya da farklı markalardan farklı ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Birhediyenvar.com’un üye markaları arasında mükemmel lokasyonu ve butik hizmet anlayışı ile Ajia Otel, tasarımı ulaşılabilir kılan Habitat mobilya, her çocuk farklıdır anlayışıyla hizmet veren Chic Frog by Deniz Akkaya, takı tasarımında marka olan Deniz Kaprol, dans tutkunları için Tan Sağtürk Dans Akademi ve sevdiklerinizi mutlu edecek daha birçok farklı marka bulunuyor.

Üye işyerlerine her gün farklı kategorilerdeki seçkin markaları ekleyerek size ve sevdiklerinize hediye almanın yeni ve en keyifli yolunu yaşatacak tek adres olmayı hedefleyen birhediyenvar.com ile siz de tanışın, sevdiklerinizi mutlu edin!

Sizde sevdiklerinizi yeni nesil hediye çeki ile mutlu etmek için www.birhediyenvar.com’u ziyaret edebilir ya da Apple Store’dan ücretsiz birhediyenvar uygulamasını indirebilirsiniz.

İş modelini gayet başarılı bulduğumuz Birhediyenvar.com girişimcileri için girişimcileri Melis Gökal ve Bahar Akın'ı tebrik ediyor, girişimlerinde başarılar diliyoruz.

Yeni girişim haberimizi; böyle bir hediyeleşme girişiminde olmak isteyen girişimci markalar ve hediyeleşmek için yenilikçi ve kolay yöntemler arayan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor