Genç Okurlarımız, 12-13 Mart'da YTÜ'de ki CTRL Günlerini Kaçırmayın!

Sektöründe uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşecek olan CTRL Günleri’13 sizleri püf noktalar ve engin tecrübelerle 12-13 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi konferans salonunda buluşturuyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Kulübü (EBİLTEK) ve Gelecex Üniversiteler Arası Eğitim ve Gençlik Platformu tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan CTRL Günleri’13, Girişimcilik, İletişim ve Bilişim temalarının ele alındığı 2 gün ve 7 oturumdan oluşan seminerler bütünü. Detaylar haberimizde..

Sektöründe uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşecek olan CTRL Günleri’13 sizleri püf noktalar ve engin tecrübelerle 12-13 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi konferans salonunda buluşturuyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Kulübü (EBİLTEK) ve Gelecex Üniversiteler Arası Eğitim ve Gençlik Platformu tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan CTRL Günleri’13, Girişimcilik, İletişim ve Bilişim temalarının ele alındığı 2 gün ve 7 oturumdan oluşan seminerler bütünü.

İşte CTRL Günleri 13'ün Programı

12 Mart 2013 Salı
11:00 Açılış Konuşması
12:00 İnsan 2.0 Update Mi Oluyor? - Sefa Karahan ( 1,618 Creative )
13:00 Casus Programlar - Faruk Kekevi ( VIPRe Türkiye )
14:00 Dijital Zaman Tüneli - Cenk Gürel ( Generation )

13 Mart 2013 Çarşamba
13:00 Türkiye'de Girişimcilik - Erden Asena ( doktorsitesi.com )
14:00 Genç Girişimciyi Ne Motive Eder? - Nazif Berat ( Gelecex )
15:00 Girişimcilik Hikayesi - Birol Kabakoğlu ( Tasit.Com )
16:00 Kurumsal Java ve Yeni Nesil Teknolojiler - Melih Sakarya ( Mergecons )

YTÜ Ebiltek ( Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Kulübü ) ve Gelecex organizasyonuyla düzenlenecek olan etkinliğin sponsorluğunu ise BT Akademi, Unisbul, Vidobu, Burn yapıyor. Biz de Girişim Haber olarak medya sponsoruyuz.

Ayrıca iş ve staj imkanlarının yanısıra kan bağış kampanyasının da yer alacağı etkinlik ücretsiz ve sertifikalı. Ayrıca sürpriz hediyeler de sizleri bekliyor. Salon kapasitesi olan 400 kişilik kontenjan dolmadan kayıt için acele edin!

Etkinlik Bilgileri: CTRL Günleri’13
Tarih: 12-13 Mart 2013
Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonu
Organizasyon: YTÜ Ebiltek & Gelecex
Kayıt: http://www.etkinlik.com.tr/ctrl-gunleri-13-1782

Etklinlikle ilgili gelişmeleri Facebook etkinlik sayfasından, YTÜ Ebiltek Kulübünün Facebook ve Twitter profillerinden takip edebilirsiniz.

Haberimizi girişimcilikle ilgilenen üniversite öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

 

Bu içeriği 5.142 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik, STK

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor