"E-Ticaret Girişimleri Neden Kapanıyor?" Sorusuna Yanıt Aranıyor!

TOBB ETÜ ve TEPAV tarafından hayata geçirilen girişimcilik merkezi Garaj’da Perşembe günleri Viveka ortaklığında teknoloji sohbetleri düzenleniyor. Etkinlik, genç girişimcilerle başarılı ve deneyimli girişimcileri biraraya getiriyor. “TechTalkThursday”etkinliğinin ilki 28 Şubat 2013 tarihinde BIC Angel Investments'ın katılımıyla gerçekleşti. Sıradaki etkinlik 14 Mart 2013 Perşembe günü 212 Galata Business Angels'ın katılımıyla yapılacak. "E-ticaret Girişimleri Neden Kapanıyor?" konusu çerçevesinde yapılacak sohbete Ali Karabey, Dilek Dayınlarlı ve Ferhan Cook konuk olacak. Detaylar haberimizde..

ANKARA – TOBB ETÜ ve TEPAV tarafından hayata geçirilen girişimcilik merkezi Garaj’da Perşembe günleri Viveka ortaklığında teknoloji sohbetleri düzenleniyor. Etkinlik, genç girişimcilerle başarılı ve deneyimli girişimcileri biraraya getiriyor.

TechTalkThursday”etkinliğinin ilki 28 Şubat 2013 tarihinde BIC Angel Investments'ın katılımıyla gerçekleşti. Sıradaki etkinlik 14 Mart 2013 Perşembe günü 212 Galata Business Angels'ın katılımıyla yapılacak. "E-ticaret Girişimleri Neden Kapanıyor?" konusu çerçevesinde yapılacak sohbete Ali Karabey, Dilek Dayınlarlı ve Ferhan Cook konuk olacak.

Etkinliğe “http://techtalkthursday3.eventbrite.com/” internet sayfası üzerinden kaydolabilirsiniz.

Birebir görüşmeler için ise http://ohours.org/officehours/26203 (212) ve http://ohours.org/officehours/30756 (Ferhan Cook) adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

TechTalkThursday Nedir?

Her ayın 2. ve 4. Perşembe günlerinde düzenlenen ve girişimcilik ekosisteminin önemli oyuncularını Ankara’da/Garaj’da ağırlayan etkinlik; girişimcileri pasif/dinleyici rolden çıkararak aktif, araştıran, soran, tartışan role taşımayı amaçlayan bir kahve sohbetleri dizisi… Etkinliğin partnerleri arasında Galata Business Angels, 212, BIC Angel Investment, Inventram ve Türk girişimcilik ekosisteminin pek çok önemli oyuncusu yer alıyor.

Tepav kaynaklı alıntı haberimizi e-ticaret ile ilgilenen girişimcilermiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor