GİV, Global Düşünen Girişimci İşadamlarını Çin'e Götürüyor!

Girişimci İşadamları Vakfı üyelerine ve girişimci işadamlarına yönelik çalışmalarına tam gaz devam ediyor. GİV Dış İlişkiler Konseyi; 12-19 Nisan 2013 tarihleri arasında sadece Çin’in değil Asya’nın en büyük fuarı olan Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na, diğer adıyla Kanton Fuarı‘na bir gezi düzenliyor. "Çin’den ne almalıyız?" yerine "Çin’e Ne Satabiliriz?" düsturuyla planlanan bu gezide, GİV konseyi ve katılacak olan girişimci işadamları; Dünyanın ticaret hayatına yön veren bu ülkeyi gözlemlemeye ve ülkedeki fırsatları keşfetmeye gidiyor. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı üyelerine ve girişimci işadamlarına yönelik çalışmalarına tam gaz devam ediyor. GİV Dış İlişkiler Konseyi12-19 Nisan 2013 tarihleri arasında sadece Çin’in değil Asya’nın en büyük fuarı olan Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na, diğer adıyla Kanton Fuarı‘na bir gezi düzenliyor.

"Çin’den ne almalıyız?" yerine "Çin’e Ne Satabiliriz?" düsturuyla planlanan bu gezide, GİV konseyi ve katılacak olan girişimci işadamları; Dünyanın ticaret hayatına yön veren bu ülkeyi gözlemlemeye ve ülkedeki fırsatları keşfetmeye gidiyor.

Katılmak isteyen tüm girişimci işadamlarına açık olan bu geziye katılmak için başvuru formundan ön kayıt yaptırmanız gerekiyor. Sorularınız için disiliskiler@giv.org.tr adresine mail atabilir ya da 553 203 8723 nolu telefondan Merve Barsan’a ulaşabilirsiniz.

Unutmayın, kontenjan sınırlı olduğundan ön kayıt yaptırmanız gerekiyor. GİV Çin Fuar Gezisi'nin detaylarını aşağıdaki görselde bulabilirsiniz;

Haberimizi Çin ve Asya pazarı gibi pazarları hedefleyen ve global düşünen işadamlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.160 kişi okudu.
Kategori: Uluslararası, Etkinlik, STK, Ulusal, Uluslararası
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor