Entrepreneurs Roundtable Istanbul 13 Etkinliğini Kaçırmayın!

Murat Aktihanoğlu tarafından New York’da başlatılan ve girişimci-yatırımcı buluşmaları olan Entrepreneurs Roundtable etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Murat Aktihanoglu tarafından organize edilen Entrepreneurs Roundtable Istanbul etkinliklerin 13.sü 28 Mart 2013'de gerçekleşecek. 28 Mart 2013'de gerçekleşecek olan ve İstanbul’da 13. kez düzenlecek ER İstanbul etkinliğinin bu sefer ki konuk yatırımcı konuşması Mynet'in Kurucusu ve Galata Business Angels Başkanı Emre Kurttepeli tarafından gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Murat Aktihanoğlu tarafından New York’da başlatılan ve girişimci-yatırımcı buluşmaları olan Entrepreneurs Roundtable etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Murat Aktihanoglu tarafından organize edilen Entrepreneurs Roundtable Istanbul etkinliklerin 13.sü 28 Mart 2013'de gerçekleşecek.

28 Mart 2013'de gerçekleşecek olan ve İstanbul’da 13. kez düzenlecek ER İstanbul etkinliğinin bu sefer ki konuk yatırımcı konuşması Mynet'in Kurucusu ve Galata Business Angels Başkanı Emre Kurttepeli tarafından gerçekleştirilecek.

Entrepreneurs Roundtable Buluşmalarının Formatı Nasıl?

Buluşma etkinlikleri konuk yatırımcının konuşmasıyla başlıyor. Daha sonra girişimcilerin 5 dakikalık görsel materyali olmaksızın yaptıkları sunumlarla devam ediyor. Her girişimci sunumu sonrasında -öncelik konuk yatırımcı da olmak üzere- katılımcılar girişimciye projeleriyle ilgili sorular soruyor. Böylece etkinlik girişimcilere projelerini yatırımcıya birebir sunmak için önemli bir fırsat oluşturuyor. Aynı zamanda katılımcıların da projeyle ilgili geribildirimlerini ve sorularını girişimciye aktarmasını sağlıyor.  Ayrıca etkinlik öncesi ve sonrası katılımcılar için networking için uygun fırsatlarda mevcut.

Önemli bir ayrıntı: ER organizasyonu New York merkezli olarak ve yabancı yatırımcılara yönelik gerçekleştiği için tüm etkinlik, sunumlar ve sorular İngilizce olarak gerçekleşiyor.

Murat Aktihanoglu tarafından organize edilen ER’ın misyonu, girişimcilerin sunum yaptıktan sonra ihtiyacı olan mentor’luk hizmetlerini de ER bünyesindeki kişilerden alabilmelerini sağlamak. Girişimcinin ihtiyacı olan alanda desteği, mentorluk hizmetini alabileceği bir yer olarak ER başladığı ilk günden beri elindeki network’ü değerlendiriyor ve bu network her geçen gün artıyor. Detaylı bilgi için eranyc.com web adresini inceleyebilirsiniz.

13. Entrepreneurs Roundtable Istanbul etkinliğine dönecek olursak; etkinlik 28 Mart'ta Urban Station'ın şişli ofisinde gerçekleşecek. Etkinliğe katılmak için eristanbul13.eventbrite.com adresli eventbrite sayfasından katılım talebinizi bırakmanız gerekiyor. Eğer; sunum yapan girişimcilerden birisi olmak istiyorsanız http://goo.gl/KRehH adresindeki formu doldurmanız gereliyor.

Haberimizi iş fikirlerini yatırımcıya birebir sunmak isteyen girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor