Girişimciler, E-ticaretin Geleceği Bu Konferansta!

Türkiye’nin yükselen değeri e-ticaret, dijital ekonomi ve ilgili alanlarda faaliyet gösteren firmaları, girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getirecek olan E-Ticaret Konferansı ve Fuarı, 31 Mayıs 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde ikinci kez gerçekleşecek. 09.30 – 17.00 saatleri arasında katılımcılarını ağırlayacak olan konferansta yeni kanallar, son teknolojiler, arama optimizasyonunun verimli kullanımı, üye ve aktif kullanıcı sayısının artırılması ile sürdürülebilirliğin sağlanması, e-ticarette hukuksal uygulamalar, mobil ödeme, güvenlik, müşterilerin gözünden e-ticaret gibi sektörün gündemini oluşturan konular hakkında katılımcılar uzmanlar tarafından bilgilendirilecek. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin yükselen değeri e-ticaret, dijital ekonomi ve ilgili alanlarda faaliyet gösteren firmaları, girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getirecek olan E-Ticaret Konferansı ve Fuarı, 31 Mayıs 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde ikinci kez gerçekleşecek.

09.30 – 17.00 saatleri arasında katılımcılarını ağırlayacak olan konferansta yeni kanallar, son teknolojiler, arama optimizasyonunun verimli kullanımı, üye ve aktif kullanıcı sayısının artırılması ile sürdürülebilirliğin sağlanması, e-ticarette hukuksal uygulamalar, mobil ödeme, güvenlik, müşterilerin gözünden e-ticaret gibi sektörün gündemini oluşturan konular hakkında katılımcılar uzmanlar tarafından bilgilendirilecek.

Konferansın Amacı

  • Sektör açısından Türkiye’deki ve dünyadaki son trendlerin ortaya konması
  • E-ticaret ve dijital ekonominin geldiği noktanın analiz edilmesi, gelişimi için yapılması gerekenlerin tespit edilmesi
  • E-ticaret ve ilgili alanlarda faaliyet gösteren kurumlar açısından olumlu bir müşteri deneyimi ve sürdürülebilirlik için yapılması gerekenlerin yanı sıra, müşteri beklentilerinin analiz edilmesi,
  • Farklı sektörlerdeki e- ticaret faaliyetlerin E-ticaret faaliyetlerinin dışında bu faaliyetleri etkileyen süreçlerin tüm yönleriyle ele alınması.
  • TOBB izniyle gerçekleştirilen ilk e-ticaret fuarı ile, konferansa eş zamanlı olarak, sektör ve ilgili alanlarda faaliyet gösteren kurumların temsilcilerinin bir araya getirilmesi, görüş alışverişinde bulunarak, ürün ve hizmetlerinin tanıtabilecekleri bir platform sağlanması amaçlanmıştır.

Konferans İçeriği

  • Üye sayısını, web sitesi trafiği veya müşteri sayısını arttırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak için yapılması gerekenler konusunda önemli konular gündeme alınacak
  • Web sitesinin trafiğini ve müşteri sayısını arttıracak uygulamalar ele alınacak.
  • E-ticaret şirketleri için en önemli konuların başında gelen “search engine optimization” konusundaki soruların yanıt bulacağı organizasyonda arama optimizasyonunu en verimli şekilde kullanmanın ipuçları verilecek.
  • E-ticaret faaliyetlerinin, üreticiden son kullanıcıya kadar her aşamasının ele alınacağı konferansta, ticaretin öznesi olan müşteri tarafındaki beklentiler ve eğilimlerin analizine yönelik olarak, son kullanıcıların değerlendirmelerine yer verilecek.
  • E-Ticaret yasasında gelinen nokta ve data kullanımının hukuksal boyutları,
  • Tüketim alışkanlıklarını ve e-ticaret faaliyetlerini derinden etkileyen mobil-ticaret’in değişim ve gelişimi, ülkemizde ve dünyada yarattığı potansiyel ortaya konacak.
  • Ayrıca konferans ve fuar, sektörde hizmet veren kurumları, rakipleri ve muhtemel çözüm ortaklarıyla bir araya getiren önemli bir platform yaratacak.

Geleceğe yön veren konuların konuşulacağı bu yenilikçi ve özel etkinlik ile ilgi detaylı bilgi edinmek için www.e-commerceexpo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

E-tohum kaynaklı alıntı haberimizi e-ticarete ilgi duyan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor