Araştırmada Yenilikler 2013 Konferansı 15 Mayıs'ta İstanbul'da!

Yalnızca Araştırmanın gelişimine odaklanan ve geliri sosyal projelere aktarılan tek konferans olan Araştırmada Yenilikler Konferansı, 15 Mayıs’ta Swissotel The Bopshorus’ta gerçekleştirilecek. Konferansta araştırmanın en sıcak konuları, alanında uzman global araştırmacılarla ve Vural Çakır’ın konferans başkanlığında gündeme getirilecek ve tam gün sürecek. Detaylar haberimizde..

Yalnızca Araştırmanın gelişimine odaklanan ve geliri sosyal projelere aktarılan tek konferans olan Araştırmada Yenilikler 2013 Konferansı, 15 Mayıs’ta Swissotel The Bopshorus’ta gerçekleştirilecek.

Araştırmanın en sıcak konularını, alanında uzman global araştırmacılarla ve Vural Çakır’ın konferans başkanlığında gündeme getirecek olan ve tam gün sürecek konferansta;

  • Hayatımızın yeni normaline dönüşen Sosyal Medya’dan araştırmada nasıl yararlanıldığı, Araştırma amaçlı olarak Sosyal medya topluluklarının oluşturulmasının ipuçları Andrew Leary tarafından paylaşılacak.
  • Son yılın en çok tartışılan konularından  olan “BİG DATA”’ için analitik yol haritası çıkıyor. Büyük Veri’den (Big Data) içgörüye nasıl gidilir konusunu Charles Adriaennses anlatacak.
  • Konferansta aynı zamanda Coğrafi Konum (geo-location) bazlı araştırmanın kullanım alanları, Londra olimpiyatlarında yapılan uygulama ile birlikte tartışılacak. James Randall bu bölümün konuğu olacak.
  • Gelişen ülkelerde mobilin  yaratıcı  araştırma uygulamaları, Afrika ve gelişen ülkelerde mobil’in araştırmada nasıl kullanıldığı Kenya’dan bir konuşmacı Darren Smith ile paylaşılacak.
  • Siyasal araştırmada devrimci yöntem ve ABD Başkanlık kampanyasının öyküsü;  Washington Post’un en başarılı ilan ettiği araştırmanın yöneticisi Clifford Young tarafından anlatılacak.

Araştırmada Yenilikler Konferansı Programı

Araştırmada Neuroscience kullanımı; ne kadar, nereye kadar? Tıp, Bilişsel Psikoloji ve Reklamın uzmanları  Neuroscience-EEG uygulamarını bir panelde tartışacaklar.

  • "Big Data" - Büyük Veri'nin temel özellikleri nedir?
  • İçgörü çıkarılabilecek veri kaynaklarının çeşitleri nelerdir?
  • Büyük Veri'nin analizini sağlayan yapılar nasıl oluşturulur?
  • Her bir veri kaynağını ayrı olarak değerlendirmektense bir çok veri kaynağını aynı dili konuşacak şekilde biraraya nasıl getirebilirsiniz?

Bu ve bir çok sorunun yanıtını Big Data'nın geleceğini Charles Adriaenssens 15 Mayıs'ta Araştırmada Yenilikler Konferansı'nda anlatacak

Araştırmada Yenilikler 2013 Konferansı hakkında daha detaylı bilgi için www.arastirmadayenilikler.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi, bilişim ve data sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor