BIC Angel Investments 19 Nisan'da Girişimcilerle Buluşuyor

1 Milyon Dolarlık yatırım hedefiyle yola çıkan BIC Angel Investments'ın girişimcilerle buluşma etkinlikleri devam ediyor. BIC Angel Investments, 19 Nisan Perşembe günü İstanbul Maslak Urban Station’da 16.00-20.00 saatleri arasında girişimcilerle buluşuyor. Etkinliğe kayıt olan girişimciler, projelerini kendilerine ayrılan süre içerisinde tanıtma imkânı buluyorlar. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte yer almak için urbanstationbicangels.eventbrite.com adresinden kayıt yapılması gerekiyor. Detaylar haberimizde..

1 Milyon Dolarlık yatırım hedefiyle yola çıkan BIC Angel Investments'ın girişimcilerle buluşma etkinlikleri devam ediyor. BIC Angel Investments, 19 Nisan Perşembe günü İstanbul Maslak Urban Station’da 16.00-20.00 saatleri arasında girişimcilerle buluşuyor.

2013 yılında beş projeye yatırım yapma hedefi ile yola çıkan BIC Angel Investments girişimcilerle buluşmaya devam ediyor. Etkinliğe kayıt olan girişimciler, projelerini kendilerine ayrılan süre içerisinde tanıtma imkânı buluyorlar. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte yer almak için urbanstationbicangels.eventbrite.com adresinden kayıt yapılması gerekiyor.

BIC Angel Investments, bir melek yatırımcı şirketi olarak girişimcilere finansman sağlamanın yanı sıra muhasebe, denetim, finansman, pazarlama gibi idari hizmetlerle kurumsallaşmalarına ve yapılandırılmalarına katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin Girişimcilik Potansiyeli Yüksek

2013 başından bu güne İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirdikleri yedi etkinlik kapsamında 100’ün üzerinde projeyi değerlendirmeye aldıklarını söyleyen BIC Angel Investments’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Joachim Behrendt, Türkiye’de girişimciliğe yönelik önemli bir eğilim olduğunu söyledi. Joachim Behrendt, BIC Angel Investments olarak finansman sağlamanın yanında girişimcilere ihtiyaç duydukları her noktada danışmanlık sunarak hızlı ve sağlıklı büyümelerine katkıda bulunduklarını ekledi. Kurumsal firmaların büyük bütçelerle aldığı bu tip profesyonel hizmetlerin yatırımın bir parçası olarak startup’lara sunulması önemli bir katma değer olarak ortaya çıkıyor.

BIC Angel Investments hakkında daha detaylı bilgi için www.bicangels.com web sitesini ziyaret edebilir, etkinliğe kaydınızı urbanstationbicangels.eventbrite.com adresinden yapabilirsiniz.

Haberimizi sermaye arayışındaki girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor