Mobil Uygulama Geliştirme Konferansı 21 Nisan'da!

Mobil telefonlar hayatımıza girdiği ilk günden itibaren yaşam şeklimizi, alışkanlıklarımızı değiştirdi. İlerleyen yıllarda telekomünikasyon teknolojilerinin daha da gelişmesi ile birlikte kullandığımız telefonların kapasiteleri ve yetenekleri de arttı. Mobil yazılım ile ilgilenen her seviyeden ve her disiplinden insan 21 nisan 2013 pazar günü saat 09:30 'da Bahçeşehir Üniversitesi'nde Mobilist: mobil uygulama geliştirme konferansında buluşuyor. Detaylar haberimizde..

Mobil yazılım ile ilgilenen her seviyeden ve her disiplinden amatör ve profesyoneller 21 nisan 2013 pazar günü saat 09:30 'da Bahçeşehir Üniversitesi'nde Mobilist: Mobil Uygulama Geliştirme Konferansı'nda buluşuyor.

Mobil telefonlar hayatımıza girdiği ilk günden itibaren yaşam şeklimizi, alışkanlıklarımızı değiştirdi. İlerleyen yıllarda telekomünikasyon teknolojilerinin daha da gelişmesi ile birlikte kullandığımız telefonların kapasiteleri ve yetenekleri de arttı. Özellikle 3G teknolojisinin ülke ve dünya çapında yaygınlaşması ile birlikte akıllı telefonlar ve çok çeşitli mobil uygulamalar cebimizde yani hayatımızın tam ortasında...

Kullanım oranlarının artması ile birlikte günümüzün en popüler iş alanlarından biri haline gelen mobil yazılımcılık birçok heyecanı ve fırsatı bünyesinde barındırıyor. Sahip olduğu özellikleri sayesinde mobil uygulamalar pazarlama ve ticaret faaliyetlerinin daha etkili şekilde yürütebilmesini sağlıyorlar. Daha fazla şirketin yatırım yapması ile birlikte mobil internet ve yazılım sektörü de günümüzde çok büyük bir ekonomi haline geldi.

İnsan kaynakları açısından baktığımızda da mobil yazılım geliştiriciler şu anda dünyanın en çok aranan profesyonelleri durumundalar.

Davetlisiniz

Mobil İstanbul Ekibi ve Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği, Hipo 'nun anasponsor olduğu Mobilist: Mobil Uygulama Geliştirme Konferansı'nda katılımcılar, 9 uzmandan güncel mobil yazılım teknolojilerine dair değerli bilgiler edinecekler.

Mobil yazılım konularına ilgi duyan, kendini geliştirmek isteyen, sektör insanları ile tanışmak, konuşmak isteyen öğrenci, yazılımcı, headhunter, profesyonel, girişimci farklı disiplin ve yetenekteki herkesi 21 Nisan 2013 Pazar Günü saat 09:30 'da Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşecek MOBILIST: Mobil Uygulama Geliştirme Konferansına davet ediyoruz.

Konuşmacılar & Konular

Engin POLAT - Innovation Manager, NTV - Windows Phone 8 - Oyun Geliştirme
Altan YILMAZ - Front-end Developer, Yemeksepeti - JavaScript Mobil Uygulamalar
Murat  YENER - Principle Mentor, Eteration - Paranoid Android
Emrah AYANOĞLU - iOS ve SOA Developer, STM A.Ş. - iOS'ta Dosya Yönetim Sistemi ve iOS'a Online/Offline Dosya Aktarımı
Daron YÖNDEM - CTO, XOMNI - Azure Mobile Services
Cumhur ONAT - CTO, ArcadeMonk - App Store Optimizasyon (Mobil SEO)
Sarp ERDAĞ - Founder, Apperto - Hızlı iOS ve Mac uygulama geliştirme
Taylan PİNCE - Tech Lead, Hipo - iOS Uygulama Geliştirme
Murat AYDIN - Kıdemli Yazılım Mühendisi, STM A.Ş. - Android 4.0

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi ve katılım için www.mobilist.org web adresini ziyaret edebilirsiniz. Kontenjan şuan dolu gibi gözükse de ek kontenjan açılma ihtimali varmış, eğer ilgiliyseniz iletişime geçip muhakkak şansınızı deneyin.

Haberimizi mobil girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor