Girişimcilerin Bilmesi Gereken 5 İnovasyon Trendi!

İnovasyon konusunda son dönemim dikkat çekici danışmanlık kurumlarından biri olanNew&Improved‘un Ceo’su Bob Eckert ekonomi ve iş kültürünün değişmesi ile oyunplanlarında değiştiğini söylüyor. İşte değişen bu oyun içerisinde inovasyonun 5 trendi..

İnovasyon konusunda son dönemim dikkat çekici danışmanlık kurumlarından biri olan New&Improved‘un Ceo’su Bob Eckert ekonomi ve iş kültürünün değişmesi ile oyun planlarında değiştiğini söylüyor.

İşte değişen bu oyun içerisinde inovasyonun 5 trendi.

1 - “Yaratıcı Problem Çözme” Yetenekleriyle İnovasyon

Formel “Yaratıcı Problem Çözme” yetenekleri, işletme ve siyaset bilimi eğitiminde matematik ve imla kadar önemli olacak.

2 - İş Hayatından Özel Hayata İnovasyon

Bireyler iş için ortaya konan iyi inovasyon özelliklerinin aslında daha iyi anne-baba olmaya, toplumsal desteğe ve geliştirilmiş aile ilişkilerine de destek olduğunu gördükçe, kültürel bir Rönesans yükselecek. Bugün işinize hizmet etmekle mükemmel bir problem çözücü olamıyorsunuz ya da bu yeteneği işten eve taşıyamıyorsunuz.

3 - Niş Alanlarda İnovasyon

İnovasyon yetenekleri, ekonominin niş alanlarında sizinle rakipleriniz arasında ana farklılaştırıcı unsur olacak. Daha sağlam, entegre edilmiş ve sürdürülebilir inovasyon kültürü yaratan oyuncular piyasada kazançlı olacak.

4 - Ticaret ve Siyaset Kültürü İşbirliği

Adım adım ticaret kültürü, rekabetçi ortamı istikrara kavuşturma ve toplum içinde yaratıcı yeteneklerin artmasını sağlamak için siyaset kültürünün işbirliği içinde, iş bilen ve sağlam bir şekilde davranmaya başlamasını talep edecek.

5 - Eğitim Sistemlerinde İnovasyon

Üniversiteler, sonrasında orta eğitim kurumları ve son olarak ilkokullar, ezberci eğitimi sürdürmek yerine devamlı yaratıcı problem çözme doğrultusunda genç insanları eğitmeye odaklanacak. İş ve siyaset ortamı, eğitim sistemlerinden yaratıcı, yenilikçi çalışanların eğitimi için daha iyi işler çıkarmasını talep edecek.

Haberimizi genç girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor