Keiretsu Forum, Girişimci ve Girişimci Adayları ile Buluşuyor!

Üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, 2012 Eylül ayında İstanbul ofisi ile Türkiye'deki faaliyetlerine başlamıştı. Keiretsu Forum İstanbul yatırım çalışmalarına ek olarak daha fazla girişimciye ulaşmak ve ekosisteme katma değer sağlama amacıyla bir dizi Girişimci Eğitim Seminerlerine başlıyor.

Üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, 2012 Eylül ayında İstanbul ofisi ile Türkiye'deki faaliyetlerine başlamıştı. Şu ana kadar Keiretsu Forum üyeleri teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık/hayat bilimleri, enerji ve yüksek büyüme gösteren diğer sektörlere yatırımlar gerçekleştirmişler.

Keiretsu Forum İstanbul başvuruda bulunan girişimcilere pek çok fayda sağlıyor. Bu faydaların yanısıra; Forum üyelerinden yatırım almış girişimciler; bu yatırımdan pozitif bir sonuç alındığı taktirde, dünya çapındaki 25 Keiretsu Forum ofisine yönlendirerek ek yatırım veya diğer kaynaklara erişime imkanı sağlıyor.

Keiretsu Forum İstanbul yatırım çalışmalarına ek olarak daha fazla girişimciye ulaşmak ve ekosisteme katma değer sağlama amacıyla bir dizi Girişimci Eğitim Seminerlerine başlıyor.

Bu seminerlerden ilki Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde yapılacak. Girişim Haber olarak medya sponsoru olduğumuz 14 Mayıs'ta ki bu etkinlikte girişimciler; bir iş planı hazırlamanın önemi, faydaları ve nasıl oluşturulacağı hakkında bilgilendirilecekler.

Etkinliğe ücretsiz kayıt yaptırmak için; Keiretsu Forum İstanbul Girişimci İlişkileri Yöneticisi Melih Efeoğlu ile melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr mail adresinden iletişime geçebilirsiniz. Ufak bir hatırlatma yapalım; göndereceğiniz mailde İsim, Soyisim, Telefon, Mail, Meslek bilgilerinizi yazmanız gerekiyor.

Keiretsu Forum Hakkında

Keiretsu Forum, üc kıtada, yirminin üstünde şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı. Kurulduğu 2000 yılından beri Keiretsu Forum üyeleri 300 milyon doların üzerinde bir meblağı teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık/hayat bilimleri, gayrimenkul ve yüksek büyüme gösteren diğer sektörlere yatırmış. Keiretsu Forum’un yatırımları, başvuran şirketlerin gerçek ihtiyaçlarına göre değişmekle beraber, genellikle $200 bin ile $1.5 million arasında değişmekte. Bu melek yatırım ağı ve İstanbul yapılanması hakkında daha fazla bilgi için www.keiretsuforum.com.tr adresini ziyaret edebilir, keiretsuforumistanbul.blogspot.com adresli blogu takibe alabilirsiniz.

Keiretsu Forum İstanbul ağına Melek Yatırımcı olarak katılmak isteyen okurlarımız üyelik sayfasını, Keiretsu Forum İstanbul yatırımcılarına sunum yapmak isteyen girişimcilerimiz online başvuru formunu kullanabilirler.

Unutmayın, Keiretsu Forum İstanbul'un girişimcilerle ve girişimci adaylarıyla buluşmak ve ekosisteme katma değer sağlamak için başlattığım eğitim senilerlerinin ilki 14 Mayıs'ta ve ücretsiz katılabiliyorsunuz.

Etkinlik haberimizi girişim fikrini hayata geçirmek isteyen ya da girişim projesini büyütmek isteyen girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor