iSlash’in Yapımcılarından Yeni Bir Mobil Macera: Bellyfish

iSlash ile iOS ve Android'de dünya çapında bir başarıya imza atan Duello Games, yeni oyunları Bellyfish'i AppStore'da yayınladı. Dünyada 20 milyondan fazla indirilen, 50'den fazla ülkenin AppStore'unda 1 numaraya yerleşen iSlash ile adını bütün dünyaya duyuran Duello Games, yeni oyunları Bellyfish ile aynı başarıyı hedefliyor. Detaylar haberimizde..

iSlash ile iOS ve Android'de dünya çapında bir başarıya imza atan Duello Games, yeni oyunları Bellyfish'i AppStore'da yayınladı. Dünyada 20 milyondan fazla indirilen, 50'den fazla ülkenin AppStore'unda 1 numaraya yerleşen iSlash ile adını bütün dünyaya duyuran Duello Games, yeni oyunları Bellyfish ile aynı başarıyı hedefliyor.

Bellyfish, yayınlandıktan sadece 2 saat sonra Türkiye AppStore'un oyunlar kategorisinde 1 numaraya yerleşti. Apple tarafından 100'den fazla ülkenin AppStore'unda dikkate değer oyunlar arasında tanıtıldı.

Üretimi 1 yıl süren Bellyfish, Göbek Balığı adını verdikleri sevimli bir balığın baloncuk sevdası için korkunç düşmanları ile mücadele ederek olabildiğince yükseklere çıkmaya çalıştığı aksiyon dolu bir oyun. Göbek Balığı yolculuğu sırasında topladığı baloncuklar sayesinde düşmanlarına karşı daha güçlü bir hale gelirken, birbirinden ilginç ve komik bonuslar ile de özel güçler elde ediyor.

Sonsuz oyunlara farklı bir bakış açısı getiren Bellyfish, kendine özgü kontrol mekanizması ile Göbek Balığının özgürce ve doğal bir şekilde yönlendirilmesini sağlarken, çok sayıdaki oyun içi görevleriyle tempoyu hep yüksekte tutuyor.

Su altında geçen hikayesi, dünya standartlarındaki grafikleri ve animasyonları ile Bellyfish bu sene kendinden çok söz ettireceğe benziyor.

Ana Özellikler

  • Çizgi film kalitesinde grafikler ve animasyonlar
  • Kendine özgü ve doğal kontrol mekanizması
  • Eşsiz bonuslar
  • Mücadele etmeniz gereken eğlenceli süprizler
  • Bitirmeniz gereken çok sayıda görev
  • Arkadaşlarınız ile kapışmanız için çıktıkları yüksekliği gösteren işaretler
  • Game Center skor listesi

Oyunun fiyatı 1.79TL olup, iTunes https://itunes.apple.com/tr/app/bellyfish/id481288153?mt=8 sayfasından ve www.BellyfishGame.com web sitesinden oyuna ulaşabilirsiniz.

Duello Games Hakkında

Duello Games, İstanbul'da kurulmuş bağımsız bir oyun stüdyosudur. Hepsi kendi alanlarında son derece yetenekli 5 kişilik bir ekipten oluşmaktadır. Bağımlılık yaratan mobil oyunlar üretmek için çıktıkları bu yolda, bütün dünyada büyük bir üne kavuşmuş iSlash'den sonra Bellyfish'i yakın zamanda yayınlamışlardır.

iSlash, 2010 yılında yayınlandıktan kısa bir süre büyük bir ün kazanmıştır. 50'den fazla ülkenin AppStore'unda 1 numaraya yerleşmiş, 20 milyondan fazla indirilmiştir.

Haberimizi dijital oyun ile ilgilenen girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor