Dijital Genç Girişimciler, ATOM Sizleri Bekliyor!

Dijital oyun ve animasyon sektörlerinde Türkiye’nin ilk ve tek ön kuluçka merkezi olan “Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (ATOM)” kapılarını bir kez daha genç girişimcilere açıyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek süreçte hedef yine aynı: Sektördeki girişimcileri destekleyerek, Türkiye’de dijital oyun sektörünün geliştirilmesine katkı yapmak. Detaylar haberimizde..

Dijital oyun ve animasyon sektörlerinde Türkiye’nin ilk ve tek ön kuluçka merkezi olan “Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (ATOM)” kapılarını bir kez daha  genç girişimcilere açıyor.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek süreçte hedef yine aynı: Sektördeki girişimcileri destekleyerek, Türkiye’de dijital oyun sektörünün geliştirilmesine katkı yapmak.

Süreç dahilinde, başvuru sahibi gruplara iş planı hazırlama desteğinden, danışmanlık ve finansal destek yönlendirmelere, teknik ve girişimcilik eğitimlerden, grupların çalışabilecekleri açık ofis alanlarına kadar birçok hizmet sunulmaktadır. Ayrıca, Taleworlds, Pixofun, Zibumi,  Panteon gibi Türkiye’nin öncü oyun firmaları gruplarla birebir çalışarak, koçluk desteği vereceklerdir.

Lider Firmalardan Proje Destekleri

Türkiye’nin lider firmalarından Turkcell Teknoloji, Microsoft, Intel ve Türk Ekonomi Bankası, ATOM ve gruplarını özel projelerle destekleyecek. ODTÜ Teknokent’in işbirlikleri aracılığıyla gruplar, lider firmaların deneyimi, birebir proje destekleri ve mentorlukları sayesinde projelerini daha başarılı bir şekilde geliştirme ve yüzde 100 ticarileştirme fırsatı bulacaklar.

ATOM Fikirlerinizi Bekliyor

Bugüne kadar verdiği hizmetlerle 10 firmanın oluşmasını sağlayan METUTECH- ATOM Dijital Oyun, Animasyon ve Mobil Uygulama fikirlerinizi bekliyor. Son Başvuru Tarihi: 5 Temmuz 2013

Detaylı bilgi için www.metutech-atom.org sayfasını ziyaret edebilir. Facebook ve Twitter profillerinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Etohum kaynaklı alıntı haberimizi dijital oyuna meraklı girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor