Avrupa'nın En İyi Sosyal İş Planı Ödülü Manicare Türkiye'nin!

Junior Chamber International Monaco ve Cuomo Foundation tarafından düzenlenen Avrupa'nın En İyi Sosyal İş Planı Yarışması'na JCI Türkiye'nin finalisti olarak katılmaya hak kazanmış Manicare Türkiye’ye ödülle döndü. CUOMO-JCI Avrupa’nın En İyi Sosyal İş Planı yarışmasına Avrupa’nın farklı ülkelerinde gelen 20’nin üzerinde iş planı dosyalarının değerlendirilmesi sonrasında Monaco’da gerçekleştirilen finallerde Hollanda, Lüksemburg, Romanya ve Türkiye’den dört iş planı birincilik için yarıştı. Detaylar haberimizde..

Junior Chamber International Monaco ve Cuomo Foundation tarafından düzenlenen Avrupa'nın En İyi Sosyal İş Planı Yarışması'na JCI Türkiye'nin finalisti olarak katılmaya hak kazanmış Manicare Türkiye’ye ödülle döndü.

CUOMO-JCI Avrupa’nın En İyi Sosyal İş Planı yarışmasına Avrupa’nın farklı ülkelerinde gelen 20’nin üzerinde iş planı dosyalarının değerlendirilmesi sonrasında Monaco’da gerçekleştirilen finallerde Hollanda, Lüksemburg, Romanya ve Türkiye’den dört iş planı birincilik için yarıştı.

Maria Elena CUOMO, Cuomo Foundation Başkanı, Bettina RAGAZZONI-JANIN, Cuomo Foundation Saymanı, Francisco DIAZ, Cuomo Foundation Genel Direktörü, Pierre CASIRAGHI, JCI Monaco Onursal Üyesi ve Girişimci, Jean-Philippe MULLER, International University of Monaco (IUM) Genel Direktörü, Zsolt LAVOTHA, Monaco Venture Capital & Private Equity Association (MVCA) Başkanı, Gildo PALLANCA- PASTOR, Venturi Automobiles Başkanı, Sir Stelios HAJI-IOANNOU, easyGroup Başkanı ve Kurucusu, Barend VAN DER VORM, Yatırımcı, Lesley YOUNG, JCI İcra Kurulu Üyesi, Marina MAZZA ve Tony GUILLEMOT, Yarışma Direktörleri’nden oluşan çok saygın bir jüri tarafından yapılan görüşme ve iş planı sunuşları sonrasında birinciler 2.700 kişinin katılımını gerçekleştirdiği JCI Avrupa Konferansı’nda duyuruldu ve ödüler paylaşıldı.

Proje kalitesi göz önünde bulundurularak Türkiye’den katılım gösteren Çiğdem Haznedar Manicare projesi ile Avrupa’nın En İyi İş Planı Yarışması’nda "Prix Coup de Coeur de la Fondation Cuomo" ödülü ve 15.000 € ile ödüllendirildi.

Manicare kadınlar tarafından işletilen, kadın güzellik uzmanı ve girişimci yetiştirmeyi hedefleyen el ve ayak bakım hizmetleri projesi ile sürdürülebilirlik, eğitim, girişimcilik alanlarında toplumsal değer oluşturmakta. Projenin kurucusu Çiğdem Haznedar böyle bir ödül ile Türkiye’ye dönmenin heyecanı ve gururunu yaşadığını aktarırken, “Projemiz kadınların potansiyeli ile ilgilidir. Avrupa’da kadın nüfusunun 65%’i iş dünyasında yer alırken Türkiye’de bu oran sadece 29% seviyesindedir. İş dünyasında olanların da sadece %6 sı girişimci olan kadınlarımıza, projemizle bir alanda uzmanlaşma, yönetim deneyimi kazanma ve girişimlerini başlatma olanağı sağlamayı hedefliyoruz. Karlı ve denemiş bir iş modelini Akademi ve Konsepti ile farklılaştırarak sunuyor, başarılı girişimcileri destekliyor olacağız. Kendi girişimlerini başlatanlarla işsizlik için de bir çözüm ve katkı sunuyor olacağız.” dedi.

Manicare Türkiye Hakkında

Kadınlar tarafından işletilen, kadın güzellik uzmanı ve girişimci yetiştirmeyi hedefleyen el ve ayak bakım hizmetleri noktaları. El ve tırnak bakımında müşterilerin sağlık ve estetik güzellikleri ile ilgili gereksinimlerini karşılamak ve daha güvenilir, daha kısa zaman diliminde hizmet vermeyi amaç edinmiş. Detaylı bilgi için www.manicare.com.tr adresini inceleyebilirsiniz.

Ödül törenini ilgili youtube videosundan izleyebilir, yarışma ve sonuçları hakkında daha fazla bilgi için www.jci-ec2013.com/en/win-20000.html web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi kadın girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Esra TavukcuGirişim Haber

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor