Bu Web Girişimi İle Özel Doktor Randevuları Tek Bir Adreste!

7/24 online doktor randevu hizmeti veren www.doktorburada.com Temmuz ayı itibarıyla hizmete başladı. Hastalar ücretsiz olarak doktorları lokasyonlarına, uzmanlık alanlarına ve anlaşmalı sigorta kurumlarına göre sıralayıp özgeçmişleri ve hasta yorumlarını inceleyerek kendilerine en uygun hekime erişebilecek. Doktorburada.com’un özel hastane ve kliniklerin randevu programlarına yaptığı entegrasyon sayesinde hastalar, doktorların müsait saatlerini eş zamanlı olarak görebilecek ve telefon derdi olmadan bir tıkla randevu alabilecekler. Detaylar haberimizde..

7/24 online doktor randevu hizmeti veren www.doktorburada.com Temmuz ayı itibarıyla hizmete başladı. Hastalar ücretsiz olarak doktorları lokasyonlarına, uzmanlık alanlarına ve anlaşmalı sigorta kurumlarına göre sıralayıp özgeçmişleri ve hasta yorumlarını inceleyerek kendilerine en uygun hekime erişebilecek.

Doktorburada.com’un özel hastane ve kliniklerin randevu programlarına yaptığı entegrasyon sayesinde hastalar, doktorların müsait saatlerini eş zamanlı olarak görebilecek ve telefon derdi olmadan bir tıkla randevu alabilecekler.

Doktorlar sisteme düşen randevunun bildirimini anında görebilecek; akıllı telefonları üzerinden randevularını düzenleyebilecek ve takip edebilecekler. Sistem üzerinden hastalarına gönderebilecekleri otomatik periyodik hatırlatmalar sayesinde, asistanların da hayatları kolaylaşmış olacak

Sağlığımızla ilgili bir şikayetimiz olduğunda ilk aklımıza gelen soru; ‘’Acaba hangi doktora gitsem’’ olur. Çevremizdekilere sorar soruşturur; şikayetimizle ilgili ‘’uzman doktor kimdir, ona nasıl ulaşılır’’ diye araştırırız. Uzman doktorun ismini bilsek; bu kez muayenehanesinin nerede olduğunu; telefonunu bulup bilmek dert olur. Aradığımız doktorun telefonuna ulaşmak her zaman mümkün olmaz. Ulaştık diyelim; yoğunlukta telefon numarasını düşürmek için dakikalar harcarız; sonra da şikayetimizi ve uygun saatlerimizle ilgili konuşmak zorunda kalırız.

Artık aradığımız doktora ulaşmak çok kolay. Hangi bölgede bulunursanız bulunun; ister gece yarısı ister hafta sonu ister yılbaşı veya bayram tatili olsun kendinize en uygun doktoru bulup istediğiniz tarihe randevu almak bir tık ötenizde. 7/24 online doktor randevu hizmeti sunan Doktorburada.com Temmuz ayı itibarıyla açılıyor. Özel muayenehanelerde veya kliniklerde telefon trafiği yaşamadan randevu alınabilmesini sağlayan Doktorburada.com kullanıcılarına hasta yorumları ve doktor özgeçmiş bilgileri sayesinde en uygun uzman doktoru bulma fırsatı sunuyor.

Dünyadaki örneklerini inceleyerek online doktor randevu sistemi Doktorburada.com’u Türkiye’de kuran Doğukan Dudaroğlu ve Pelin Anlı Bedirhanoğlu; ‘’Doktorburada.com sayesinde hastalar, diledikleri zamanda ve lokasyonda diledikleri hekime bir tıkla kolaylıkla ulaşırken;  hekimlerin erişilebilirlikleri artırılmış olacak, kayıp randevular dünya standartlarında minimize edilecek’’ sözleriyle girişimlerinin hedefini özetledi.

Doktorburada.com’da özel hastane hekimlerine de ulaşılabilecek. Hastanelerin farklı lokasyonlarda sunulan sağlık hizmetleri aynı anda görülebilecek ve farklı noktalardan bu hizmetlere erişilebilecek.

Doktorburada.com’a üye doktorlar kendilerine ait bir web sitesi gibi kullanabilecekleri profil sayfası ve e-posta adresi üzerinden randevu takibi yapabilecek ve çağrı merkezi hizmetinden yararlanabilecekler. Hastalara sistem üzerinden otomatik periyodik hatırlatma gönderen sistem sayesinde asistanların da randevu takibi yapması kolaylaşmış olacak.

Doktorburada.com Nasıl Kullanılıyor?

Online randevu hizmetinden yararlanmak için Doktorburada.com’a üye olmak yeterli. Ücretsiz olarak doktorları lokasyonlarına, uzmanlık alanlarına ve anlaşmalı sigorta kuruluşlarına göre arayabiliyor; doktorların profil sayfalarını görüntüleyerek size en uygun randevuyu bir tıkla alabiliyorsunuz.

Doktorburada.com üyesi doktorlar ise kullanıcı adı ve şifre ile internet olan herhangi bir yerden, cep telefonlarından, tabletlerinden veya bilgisayarlarından Doktorburada.com hesabına girebiliyor. Kendi randevu programlarını buradan görüntüleyebiliyor; diyelim kongre veya ameliyata gitmesi gerekti, randevularını bir tıkla iptal edebiliyor, bildirimleri Doktorburada.com yapıyor. Mesleki aktiviteleri çerçevesinde profil sayfalarını güncelleyerek hastalarına bilgilendirme yapabiliyor. Doktorburada.com’un doktorlara sunduğu en önemli avantajlardan biri de sistem üzerine düşen randevuların bildirimlerini anında SMS veya e-posta yoluyla almak. Randevu sonrası hastaların bıraktığı yorumları incelemek de mümkün.

Sağlık sekötğrne yönelik yapılan bu girişim projesine www.doktorburada.com adresi üzerinden erişebilirsiniz.

Tanıtım haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor