Hong Kong Girişim Programı StartmeupHK Başvuruları Devam Ediyor!

Değerli okurlarımız, bu haberimizde sizlere 4-7 Aralık 2013 tarihleri arasında Hong Kong’da gerçekleşecek olan StartmeupHK Girişim Programı ve başvuruları hakkında bilgi vermek istiyoruz. Startmeup Girişim Programı, yenilikçi ve yüksek etkili girişimlerin küresel gelişimlerini Hong Kong üzerinden yapabilmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde..

Değerli okurlarımız, bu haberimizde sizlere 4-7 Aralık 2013 tarihleri arasında Hong Kong’da gerçekleşecek olan StartmeupHK Girişim Programı ve başvuruları hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Startmeup Girişim Programı, yenilikçi ve yüksek etkili girişimlerin küresel gelişimlerini Hong Kong üzerinden yapabilmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

26 Ağustos’a kadar dünya genelinde açık olacak çağrı süresince başvuran girişimciler arasından, potansiyeli yüksek 12 girişimci seçilerek, Aralık 2013’ün ilk haftasında Hong Kong’da 4 günlük bir programa davet edilecek.

Peki Hedef Katılımcılar Kimler?

Programın hedef katılımcıları, küresel genişlemeyi hedefleyen ve yeni yeni büyümeye başlayan girişimciler. Örneğin; gelir elde etmeye yeni başlamış post-seed aşamasındaki girişimler. Öncelikli sektörler; çevre, sağlık, bilgi ve iletişim teknolojileri ve diğer teknolojik sahalarda üretkenlik, bilgi paylaşımı, bağlanabilirlik (connectivity), yurttaş güçlendirme, yaşam kalitesini geliştirmede yenilikçi çözümler sağlayan girişimler ve yaratıcı sanayiler.

Programın 12 finalisti, finans merkezi ve ortaklık ağlarına, yüksek seviye rehberlik hizmetine, pazar bilgisi ve pazar fırsatlarına ayrıcalıklı erişim şansı yakalayacaklar. Hong Kong’da 5 gece konaklama ve seyahat masrafları ise organizatör tarafından karşılanacak.

Programın Avantajları Neler?

5 Aralık’ta, Hong Kong’da StartmeupHK Girişim Forum’u düzenlenerek, Program ve 12 finalist, 500 potansiyel yatırımcıya, iş ortaklarına ve program paydaşlarına tanıtılacak. 12 finalistten en dikkat çekici 3 tanesi seçilerek, StartmeupHK Büyük Ödülünü kazanacak. 300.000 Amerikan Doları’nın üzerinde bir değere tekabül eden ödül kapsamında, profesyonel destek hizmetleri, Hong Kong’da 1 yıl ücretsiz çalışma mekanı, uluslararası medyada tanıtım ve önde gelen ticari organizasyonlarda pazarlama fırsatları bulunmakta.

Aynı zamanda tüm StartmeupHK Girişim Programı finalistleri, kendi küresel değer zincirleri içerisinde olan potansiyel ortaklar ile tanışabilecekleri iş eşleştirme oturumlarına davet edilecekler. Bunun dışında, finalistler InnoAsia, Innovation Design Technology Expo, World SME Expo ve Business of Design Week dahil olmak üzere Hong Kong’da düzenlenen önde gelen ticari fuarlara katılabilecekler. Bu fuarlar; tasarım, yenilikler ve girişimci iş alanları konularında düzenlenen Hong Kong’un en büyük uluslararası ticari organizasyonları.

Kısacası; 4 günlük StartmeupHK Programı finalistlere yoğun, kıymetli ve heyecan verici bir deneyim sunacak. Finalistler bu etkinliklerde pek çok yeni fırsatı keşfedebilecek ve yeni iş ilişkileri kurabilecekler.

Başvuru ve Katılım

Startmeup Girişim Programı'na katılmak isteyenler www.startmeup.hk/application-process1 adresindeki online başvuru formunu doldurarak ve işlerini anlatan 2 dakikalık video klip ekleyerek, 26 Ağustos 2013 tarihine kadar başvurabilirler. Program broşürüne buradan erişebilirsiniz.

Haberimizi küresel genişlemeyi hedefleyen ve yeni yeni büyümeye başlayan girişimciler başta olmak üzere haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor