Webit StartUp Challenge İçin Girişim Oylamaları Devam Ediyor!

2 hafta önceki haberimizde sizlere Küresel İnternet Teknolojileri Etkinliği Webit'in 2. Kez Türkiye'de düzeneneceğini duyurmuştuk. Şimdi de 13 yerli web girişimimizin ödül için aday olduğu Küresel Webit StartUp Ödülleri yarışması için sizleri oylamaya davet ediyoruz. Yarı finalinde toplam 205 internet girişiminin yarıştığı, EMEA (Europe- Middle East- Africa) bölgesinin en büyük girişimcilik yarışmalarından Küresel Webit StartUp Ödülleri yarışmasında 13 yerli web girişimimiz aday olarak yer alıyor. Detaylar haberimizde..

2 hafta önceki haberimizde sizlere Küresel İnternet Teknolojileri Etkinliği Webit'in 2. Kez Türkiye'de düzeneneceğini duyurmuştuk. Şimdi de 13 yerli web girişimimizin ödül için aday olduğu Küresel Webit StartUp Ödülleri yarışması için sizleri oylamaya davet ediyoruz.

Yarı finalinde toplam 205 internet girişiminin yarıştığı, EMEA (Europe- Middle East- Africa) bölgesinin en büyük girişimcilik yarışmalarından Küresel Webit StartUp Ödülleri yarışmasında 13 yerli web girişimimiz aday olarak yer alıyor.

İşte ülkemizden final için aday olan 13 yerli internet girişimi;

Ayrıca kardeş ülkemiz Azerbaycan'dan da AvtoKlup ve HyperBuyer isimli 2 internet girişiminin final için aday olduğunu ayrıca belirtelim.

Yarışmada sadece bir girişim için oy kullanabiliyorsunuz. 1 Ağustos 2013 itibariyle başlayan oylamalar 2 Eylül 2013 itibariyle sona eriyor. 205 aday girişim arasından en yüksek oyu alan 10 StartUp girişimi finale kalmış olacak.

Küresel Webit StartUp Ödülleri yarışmasında oyunuzu kullanmak için tek yapmanız gereken oy kullanım sayfasını ziyaret etmek ve oy kullanacağınız web girişimini seçip oyunuzu vermek. Oy kullanımı için facebook hesabınıza login durumda olmanız gerektiğini de ayrıca hatırlatalım.

Webit hakkında bilgi edinmek için internet sitesi www.webitexpo.com'u inceleyebilir, gelişmeler için etkinliğin facebook, linkedin ve twitter profillerini takibe alabilirsiniz

Unutmayın, yerli girişimlerimiz oylarınız bekliyor ve oylamalar 2 Eylül'de bitiyor!

Haberimizi internet girişimcilerimizi ve internet yatırımcılarımız başta olmak üzere haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

Etkinlik Fabrikam
Etkinlik Fabrikam
Türkiye'den ilk 10'a girmeye en yakın tek firma olan 'Etkinlik Fabrikam'ın, Türkiye'yi Webit konferansında temsil etmesine destek verin ve aşağıdaki linke tıklayıp Etkinlik Fabrikam icin oy verin: webitcongress.com/.../startupvote2013.html

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor