Manicare'den Kadın Girişimcilere Teklif Var: Bayim Olur Musun?

Avrupa’dan ödülle döndükten sonra kuruluşunu ve mağazalaşma planını tamamlayan Manicare, 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 11. ‘‘Bayim Olur musun?’’ Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda İş Modeli’nin tanıtımını gerçekleştirecek. Türkiye’nin uluslararası ödüllü sosyal iş planı Manicare Türkiye, yaz döneminde şirket kuruluşu ve mağazalaşma planını tamamlayarak geleceğe hazır durumda. Detaylar haberimizde..

Avrupa’dan ödülle döndükten sonra kuruluşunu ve mağazalaşma planını tamamlayan Manicare, 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 11. ‘‘Bayim Olur musun?’’ Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda İş Modeli’nin tanıtımını gerçekleştirecek.

Türkiye’nin uluslararası ödüllü sosyal iş planı Manicare Türkiye, yaz döneminde şirket kuruluşu ve mağazalaşma planını tamamlayarak geleceğe hazır durumda. Kadın istihdamını artırmak ve bir alanda uzmanlaştırarak girişimci olmalarını hedefleyen projenin ilk mağazası Ağustos ayı sonunda Fatih İstanbul’da açıldı. Mağaza açılışını takiben 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan 11. ‘‘Bayim Olur musun?’’ Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda girişimci adayları ile buluşacak.

Salonlarında manikür, pedikür, tırnak süsleme, kalıcı oje, SPA manikür, SPA pedikür, protez tırnak gibi hizmetler veren Manicare, tüm Türkiye’de yeni şubelerini yaygınlaştıracak girişimci arayışını başlattı. Sadece, kadın işletmeci veya kadın girişimci odaklı bir konsept oluşturduklarını aktaran Manicare’in kurucusu Çiğdem Haznedar, “İşsizlik oranı özellikle kadınlarda ortalamanın çok üzerinde bir seviyede ve malesef girişimcilerimizin sadecde %6’sı kadınlardan oluşuyor. Bu proje ile kadınları bir alanda uzmanlaştırarak kollarına latın bir bilezik takıyor olacağız. Ayrıca, kendi işlerinin sahibi olmaları ve girişimci olmaları için gerekli olanakları sunacağız” şeklinde hedeflerini aktarıyor.

Fuar süresi boyunca Manicare, franchising sisteminin işleyişi, getirileri, salonlarda gerçekleştirilen uygulamalar ve müşteri potansiyeli hakkında ziyaretçilere ve girişimcilere detaylı bilgiler verecek.

İlgi alanına giren kadın girişimcilerimizin Fuar'ı ziyaret etmelerin tavsiye ediyoruz. Fuarı ziyaret edemeyecek girişimcilerimiz Manicare franchise başvurularını online olarak da yapabilir.

Manicare Türkiye Hakkında

Kadınlar tarafından işletilen, kadın güzellik uzmanı ve girişimci yetiştirmeyi hedefleyen el ve ayak bakım hizmetleri noktalarıdır. El ve tırnak bakımında müşterilerin sağlık ve estetik güzellikleri ile ilgili gereksinimlerini karşılamak ve daha güvenilir, daha kısa zaman diliminde hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Detaylı bilg için: www.manicare.com.tr

Ayrıca 12-15 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan 11. ‘‘Bayim Olur musun?’’ Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı hakkında detaylı bilgiye ve ziyaret formuna  www.bayimolurmusun.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberimizi kadın girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor