WEBIT 2013’ün Vizyoner Konuşmacıları Belli Oldu!

Global bilişim ve telekom sektörünü tek noktada buluşturan dünyanın en büyük dijital etkinliği “Webit 2013” Kongresinin iddialı konuşmacıları açıklandı. Detaylar haberimizde..

6-7 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük dijital teknoloji kongresi Webit 2013’ün vizyoner konuşmacıları açıklandı.

IBM Ekosistem, Bağımsız Yazılım Geliştiriciler ve Girişimcilik Genel Müdürü Sandy Carter, Evernote CEO’su Phil Libin, Yandex Ürün Pazarlama Direktörü Andrey Sebrant, Nokia Dijital Pazarlama, Sosyal Medya Pazarlaması ve CRM Global Başkan Yardımcısı Chris Schaumann, Acer Group E-İletişim ve E-Teknoloji Direktörü Roberto Mainardi, Türk Telekom Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakam Kanafani ile sektöre yön veren diğer konuşmacılar Webit 2013’te dijital dünyanın bugünü ve yarınını ele alacak.

Webit 2013 konuşmacı listesi resmi www.webitcongress.com sitesinde yayınlandı. Reklam ve dijital pazarlama sektörüne en çok yatırım yapan şirketleri, telekom sektörü üst düzey yöneticilerini, teknoloji şirketlerinin inovasyon odaklı kurucularını; girişimciler, yatırımcılar, satış ve pazarlama direktörleri ile BT direktörlerini kapsayan liste alanına damgasını vuran seçkin uzmanları bir araya getiriyor. Dünya çapında 8000 kişinin katılacağı Webit 2013 Kongresi’ne katılan konuşmacılar, sektörün mevcut durumu ve yakın geleceğine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunacak.

Webit 2013 hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.webitcongress.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi teknoloji ile ilgilenen girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor