Daha Çok Global Başarı İçin Gelecex Business Talks Etkinlikleri Başlıyor!

Yurtiçi ve yurtdışında farklı projelerde yer almış genç girişimci Nazif Berat ve iş geliştirme danışmanı Olcay Kük, Urban Maslak Station desteğiyle Gelecex Business Talks ismiyle her ay bir etkinlik düzenelmeye başlıyor. Detaylar haberimizde..

Bugün sizlere iş dünyasına hareket ve yenilik katacak farklı bir oluşumdan bahsetmek istiyoruz: Gelecex Business Talks. Daha önce yurtiçi ve yurtdışında farklı projelerde yer almış genç girişimci Nazif Berat ve iş geliştirme danışmanı Olcay Kük Urban Maslak Station desteğiyle her ay  bir etkinlik düzenlemeye başlıyor.

Gelecex Business Talks, profesyonellerin bilgi alışverişinde bulunabileceği ve alanından uzman yerli ve yabancı konukların deneyimlerinin paylaşıldığı bir platform olmayı hedefliyor. Ülkemizdeki genç girişimcilerin ve profesyonellerin uluslararası arenada başarılı olmalarını isteyen ve bu noktadan hareketle know-how paylaşımını hızlandırmak ve bunu düzenli hale getirme derdinde olan bir oluşum.

Edindiğimiz bilgiye göre; yapılacak tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı platformda özel olarak seçilen konuşmacılar ve davet usulüne göre belirlenecek konuklar yer alacakmış.

Gelecex Business Talks, iş dünyasındaki gelişmeleri ve trendleri katılımcılarıyla buluşturmayı hedefliyor. Sektör ayırt etmeksizin tüm genç ve deneyimli profesyonellerin birbiriyle iletişim kurmalarına olanak tanıyan bu etkinliklere siz de katılabilirsiniz. www.biztalks.org adresinden etkinlik kayıt işleminizi gerçekleştirip, profesyonellerin arasında siz de yerinizi alabilirsiniz.

Güncelleme: Gelecex Business Talks etkinliklerinin ilki 8 Kasım 2013 tarihinde 19:00–21:00 saatleri arasında Urban Station Maslak şubesinde gerçekleşecek. Etkinliğimizin ilk konuşmacısı Vergi ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Sn. Nevzat ERDAĞ, Girişimciler için Mali Yol Haritası konusu dahilinde genç girişimcilere ışık tutacak bilgileri katılımcılar ile paylaşacak. Etkinliğin diğer detaylarına buradan ulaşabilir, kaydınızı buradan yapabilirsiniz.

Haberimizi uluslararası arenada başarılı olmak isteyen genç girişimcilerimiz ve profesyonellerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

Selin Kırtoprak
Selin Kırtoprak
Nazif Beyin olduğu her projeye katılırım. Bizim okuldaki seminerde anlattığı şeyleri hala düşünüyorum. Marjinal bir adam,hayal gücüne hayranım..

Başarılar dilerim..

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor