ODTÜ-Halıcı Yazılımevi Kuluçka Merkezi, Girişimcilerini Arıyor!

Yazılım alanında yaratıcılığı ve girişimciliği desteklemek amacıyla bu yılın sonbaharında faaliyete geçecek olan ODTÜ-Halıcı Yazılımevi Kuluçka Merkezi, teknoloji tabanlı inovatif iş fikirlerinin işe dönüşme sürecinde genç girişimcilere olanaklar sağlayacak. Detaylar haberimizde..

Üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde bilgi teknolojileri ve yazılım alanında özgün projeler geliştirmek üzere ODTÜ Teknokent – HalıcıBilgi İşlem A.Ş. işbirliği ile Türkiye’nin ilk teknopark yatırımı olan ODTÜ-Halıcı Yazılımevi’nde yeni bir oluşuma imza atılıyor.

Yeni Fikirler Katma Değer Yaratan Ürünlere Dönüşecek

Yazılım alanında yaratıcılığı ve girişimciliği desteklemek amacıyla bu yılın sonbaharında faaliyete geçecek olan ODTÜ-Halıcı Yazılımevi Kuluçka Merkezi, teknoloji tabanlı inovatif iş fikirlerinin işe dönüşme sürecinde genç girişimcilere olanaklar sağlayacak.

İlk Başvuru Dönemi başladı!

Eğitim, danışmanlık ve mentorluk hizmeti, mali ve hukuki konularda yönlendirmeler, tanıtım ve pazarlama destekleri ve ofis altyapısı sağlayan ODTÜ-Halıcı Kuluçka Merkezi’ne başvurular 16 Eylül’de başladı. İlk başvuru dönemi için son tarih 1 Kasım 2013. ODTÜ-Halıcı Kuluçka Merkezi’ne kabul edilen girişimciler 1 yıl boyunca tüm bu olanak ve hizmetlerden ücretsiz yararlanacak.

Kimler Yararlanacak?

ODTÜ Kampüsünün içinde ODTÜ Teknokent’in merkezinde çeşitli servis ve dolaşım alanları ile birlikte toplam 4890 m² alana yayılan ve Türkiye’nin ilk teknopark yatırımı olan ODTÜ-HALICI Yazılımevi’nde yer alan Kuluçka Merkezi’ne şirketler, ekip ya da bireyler başvuruda bulunabilecek. Söz konusu girişimcilerin yeniliklere açık ve işbirliğine uygun olması yanında, teknoloji tabanlı iş fikrine/fikirlerine sahip olması ve 3 yıldan eski bir şirket olmaması gerekiyor.

Daha fazla bilgi ve iletişim için odtuteknokent.kulucka.halici.com.tr web adresini inceleyebilir, facebook sayfasını takibe alabilirsiniz.

Son başvuru tarihi 1 Kasım 2013 olan ilgili haberimizi teknoloji tabanlı girişim fikirleri olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor