Girişimciler, 2013 Girişimci Geliştirme Programı Sizi Bekliyor!

Sabancı Üniversitesi ve KAGİDER işbirliğinde yürütülen "Girişimci Geliştirme Programı"nın yeni dönem başvuruları başladı.Detaylar haberimizde..

2-6 Kasım tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Karaköy yerleşkesinde saat 9:00-17:30 arasında KAGİDER’in de desteği ile gerçekleşecek, “Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Konseyi: 2013 yılı Girişimci Geliştirme Programı” kapsamında kuruluşlarını büyütmek isteyen girişimcilere büyüme fırsatı sunan program ile 50 kişiye eğitim desteği verilecek.

Eylül 2002'de 38 kadın girişimci tarafından ülke çapında faaliyet gösteren ve kar amacı gütmeyen bir sivil toplum örgütü olarak İstanbul'da kurulan KAGIDER bugün farklı sektörlerde aktif olarak çalışan ve değer üreten 292 kadın girişimci üyesi ile büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor.

KAGİDER&Sabancı Üniversitesi işbirliğinde yürütülen Girişimci Geliştirme Programı'nın yeni dönem başvuruları bitmek üzere. Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Konseyi tarafından 2-6 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan program, Akbank'ın yanı sıra İnovent ve Endeavor destekleriyle yürütülüyor.

Başvurular Akbank tarafından yürütülen www.kobilersizinicin.com  adresi üzerinden yapılıyor. Programa 10 Ekim tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Başvurular fikir aşamasındaki girişimcilere değil, en az 3 yıl faaliyette olan şirketleşmiş ancak büyüme aşamasında sorunlar yaşayan girişimcilere yönelik olup, programa başvuranlar jüri tarafından belirlenecek.

Eğitim programına katılacak kuruluş temsilcilerine; liderlik ve insan kaynakları, muhasebe ve finans, hukuk,  iş modeli inovasyonu, pazarlama, strateji ve işbirliği başlıkları altında eğitimler verilecek ve uygulamalı proje çalışmaları yapılacak.

Eğitimler 2-6 Kasım tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Karaköy yerleşkesinde saat 9:00-17:30 arasında devam edecek.

Son başvuru tarihi: 10 Ekim 2013

Detalyı bilgi ve başvuru yapmak için www.kobilersizinicin.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor