GİV Girişimci Buluşmalarının Bu Ayki Konuğu Süleyman Aslan!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu HalkBank Genel Müdürü Süleyman Aslan olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Süleyman Aslan olacak.

En son Eylül ayında Ak Parti Ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Prof Dr. Numan Kurtulmuş'un konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 29 Ekim Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

Bu ay ki GİV Girişimci Buluşmaları'nda Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Süleyman Aslan, Girişimci KOBİlere Finansal Destekler konusunu işleyecek.

Etkinliğe katılmak için 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Süleyman Aslan Kimdir?

1970 yılında Osmancık/Çorum’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1992 yılında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bankacılık Okulu'nda başladı ve aynı bankada Sermaye Piyasaları Daire Başkanlığı Uzmanı, İstanbul Menkul Kıymetler Şubesi Müdür Yardımcısı ve Bono Tahvil Daire Başkanlığı Bölüm Müdürü olarak görev yaptı. Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Döviz ve Para Piyasaları Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

17.06.2005-15.07.2011 tarihleri arası HALKBANK Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Aslan, 15.07.2011 tarihinden itibaren HALKBANK Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görevini sürdürmekte. Aynı zamanda Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, GİV hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 29 Ekim Salı saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Katılım için 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI ile iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmalarına ilgi duyan ve Süleyman Aslan'dan "girişimci kobilere sağlanan finansal destekleri" dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor