Gelecex BizTalks Etkinliklerinin İlki 8 Kasım'da, Konuk Nevzat Erdağ!

Daha önce yurtiçi ve yurtdışında farklı projelerde yer almış genç girişimci Nazif Berat ve iş geliştirme danışmanı Olcay Kük'ün organize etmeye başladığı BizTalks etkinliklerinin ilki 8 Kasım'da İstanbul'da. Detaylar haberimizde..

Daha önce yurtiçi ve yurtdışında farklı projelerde yer almış genç girişimci Nazif Berat ve iş geliştirme danışmanı Olcay Kük'ün organize etmeye başladığı BizTalks etkinliklerinin ilki 8 Kasım'da İstanbul Maslak'da.

Gelecex Business Talks, profesyonellerin bilgi alışverişinde bulunabileceği ve alanından uzman yerli ve yabancı konukların deneyimlerinin paylaşıldığı bir platform olmayı hedefliyor. Ülkemizdeki genç girişimcilerin ve profesyonellerin uluslararası arenada başarılı olmalarını isteyen ve bu noktadan hareketle know-how paylaşımını hızlandırmak ve bunu düzenli hale getirme derdinde olan bir oluşum.

Gelecex Business Talks, bu etkinlik ile iş dünyasındaki gelişmeleri ve trendleri katılımcılarıyla buluşturmayı hedefliyor. Sektör ayırt etmeksizin tüm genç ve deneyimli profesyonellerin birbiriyle iletişim kurmalarına olanak tanıyan bu etkinliklere siz de katılabilirsiniz.

8 Kasım'da gerçekleştirilecek ilk BizTalks etkinliği 19:00 – 21:00 saatleri arasında Urban Station Maslak şubesinde olacak. Etkinliğin ilk konuşmacısı Vergi ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Nevzat ERDAĞ, Girişimciler için Mali Yol Haritası konusu dahilinde genç girişimcilere ışık tutacak bilgileri katılımcılar ile paylaşacak.

Etkinlikte Neler Konuşulacak?

Girişimci ticarete nasıl başlayacak ne tür bir İşletme kurmalı
Vergi mükellefiyeti ile şirketin ilişkisi nedir
Muhasebe süreci nasıl işler
SGK lara karşı sorumluluk ve görevlerimiz nelerdir
Mali idareye karşı sorumluluk ve görevlerimiz nelerdir
Girişimci muhasebe, vergi ile alakalı neleri bilmeli
Girişimci muhasebecimi olmalı? Muhasebesini nasıl denetlemeli
Muhasebe, vergisel hatalardan işletmesini nasıl koruyabilir
Girişimcinin devlete karşı sorumlulukları ne zaman bitiyor
E Ticarette vergi
Vergi Cezalarından kurtulmanın yolları
Kötü giden işletme nasıl kapatılır bizleri neler bekliyor.

Nevzat ERDAĞ Kimdir ?

Nevzat ERDAĞ; Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretmenlik formasyon eğitimi aldı sonra Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İnsan Kaynakları Yüksek Lisans Programı’na katıldı.

Mali Müşavir, Eğitimci, Yazar, Yönetim Danışmanı olan ERDAĞ profesyonel olarak çeşitli firmalarda muhasebe, finans, dış ticaret departmanların da üst düzey yönetici olarak çalıştı. Vergi ve sosyal güvenlik alanında kamuda birçok çalışmalarda görev almış olan Türkiye’de vergi ve sosyal güvenlik alanında birçok kuruma danışmanlık ve eğitimler vermekte ve Halen farklı sektörlerde firmaların Mali Müşavirliğini, Mali Danışmanlığını ve Yönetim Danışmanlığını yapmakta. Kendisi ve çalışmaları hakkında daha detaylı bilgi için www.nevzaterdag.com kişisel web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik Konusu: Girişimciler için Mali Yol Haritası
Adres: Ayazağa Mah. Dereboyu Cad. Meydan Sok. Veko Giz No:85 – Maslak / İstanbul
Tarih: 08.11.2013 / Saat: 19:00 – 21:00
Etkinlik Programı:
19:00 – 20:00 – Sunum
20:00 – 21:00 – Networking – İkram

Etkinliğin katılımı sınırlı sayıda olup 20 kişilik kontejyan mevcut. Etkinliğe katılan 20 seçkin profesyonel girişimciden birisi olmak, etkinliğe katılım talebi göndermek için hemen buradan kayıt olabilirsiniz.

Haberimizi profesyonel girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor