Girişim, İnovasyon ve Yönetim Dergisi Optimist'in 11. Sayısı Çıktı!

Türkiye ve dünyadan girişim, inovasyon ve yönetim alanındaki gelişmeleri sayfalarına taşıyan Optimist’in Kasım ayı kapak konusu, Türkiye’nin geçen ay açıklanan Orta Vadeli Program programla birlikte büyüme ve tasarruf ikilemini nasıl kırabileceği. Detaylar haberimizde..

Türkiye ve dünyadan girişim, inovasyon ve yönetim alanındaki gelişmeleri sayfalarına taşıyan Optimist’in Kasım ayı kapak konusu, Türkiye’nin geçen ay açıklanan Orta Vadeli Program programla birlikte büyüme ve tasarruf ikilemini nasıl kırabileceği.

Uzmanlar, büyüme yerine alarm sinyalleri veren cari açığı düşürmeye odaklanan programın hedeflere ulaşabilme potansiyelini ve Türkiye’nin ihtiyacı olan “asıl hikâye”yi değerlendiriyor.

29 Ekim’de açılışı yapılan Marmaray’la Türkiye’nin en büyük ticaret rotasını kendine çevirip “Demir İpekyolu” hayalini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği; durgunluğun pençesindeki Japon ekonomisini canlandıran Başbakan Şinzo Abe’nin “Abenomics” adıyla anılan hamlelerinin analizi; İstanbul Acıbadem’de açılan Türkiye’nin ilk inovasyon okulu ile mevcut ekonomik sisteme bir alternatif öneren “armağan kültürü” dosyası bu ay Optimist’te okuyacağınız diğer ilginç konular arasında.

Girişimciler, yöneticiler, akademisyenler, kadın girişimci ve profesyonel çalışanlar, ekonominin ve sivil toplumun tüm aktörleri için yeni döneme ilişkin derinlikli araştırma, analiz ve çarpıcı röportajları bulabileceğiniz Optimist, okurlarının görüş, öneri ve katkılarıyla sürekli yenilenmeyi hedefliyor.

Girişim, İnovasyon ve Yönetim dergisi Optimist hakkında daha fazla bilgi ve önceki sayılar için www.optimistdergi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Derginin online paylaşımlarını facebook ve twitter profillerinden takip edebilirsiniz.

Kurumsal Haberler kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 7.035 kişi okudu.
Kategori: Şirket Haberleri, Tanıtım Haberi
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor