Marmara Girişimcilik Merkezi İş Fikri Olan 1.000 Girişimci Arıyor!

Marmara Girişimcilik Merkezi, genç girişimciler için sağladığı iş fikri ve girişimci analizi hizmetiyle, “acaba girişimci olabilir miyim?” ve “acaba fikrim tutar mı? Başarabilir miyim” diye düşünen girişimcilerin zihinlerindeki soru işaretlerini gidermeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

Marmara Girişimcilik Merkezi, genç girişimciler için sağladığı iş fikri ve girişimci analizi hizmetiyle, “acaba girişimci olabilir miyim?” ve “acaba fikrim tutar mı? Başarabilir miyim” diye düşünen girişimcilerin zihinlerindeki soru işaretlerini gidermeye hazırlanıyor.

Girişimci adaylarının www.marmaragirisim.com web sitesinden ulaşabilecekleri form üzerinden yapmak istedikleri iş fikirlerini girmelerinin ardından, Girişimcilik Merkezi danışmanları bu formları adayın bilgileriyle karşılaştırıyorlar ve gerekli durumlarda da yapılan mülakatın ardından girişimci adaylarına “İş Fikri Değerlendirme ve Girişimci Analiz Raporu” veriliyor.

Girişimcilik merkezi yetkilileri adayları özellikle şu konuda uyarıyor; Bir küçük stand dahi açmak olsa, fikrinizi sakın küçümsemeyin. Belki sizin girişimci olarak fark edilmenizi sağlayacak olan, o standdır. Mutlaka “İş Fikri Değerlendirme ve Girişimci Analizi” çalışmasına katılın.

Marmara Girişimcilik Merkezi bu sene İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle genç girişimciler için KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerini ücretsiz organize etti.

2013 yılı içerisinde yaklaşık 350 girişimci “Kosgeb Girişimcilik Eğitimi” aldı ve bununla birlikte ek hizmetlerden de faydalandılar.

  • Toplantı Salonu Hizmeti,
  • Pazarlama Danışmanlığı, 
  • Yazılım danışmanlığı 
  • Hukuk ve Mevzuat Danışmanlığı
  • Proje Yönetimi Danışmanlığı
  • Fonlara Erişim Danışmanlığı

Eğitimler boyunca, iş planı yapılması ve iş modeli danışmanlığı ön plana çıktı.

Ekip Odaklı Girişimcilik Merkezi Modeli

Marmara Girişimcilik Merkezi, gençlerin girişimciliklerine ve projelerine ayrı bir önem verip enerjilerinin en fazla olduğu dönemde onlara sağladığı bilgi desteğiyle daha doğru adımlar atarak başarı oranlarını yükseltmek için sürekli yeni programlar geliştiriyor.

2012 yılında İSTKA desteğiyle kurulduğundan bu yana, yaklaşık 350 öğrenci ve yeni mezun girişimci adayınabirebir eğitim ve danışmanlık desteği verdi.

“Ekip Fikirden Büyüktür” Sloganıyla Fikirlere Değil, Ekip Ruhuna Odaklanıyor

Marmara Girişimcilik Merkezi kurulduğu günden bu yana, yenilikçi fikirlere sahip girişimcilere yeni ticari değerler oluşturmalarını sağlamak için veya mevcut yeni girişimlerinin ticari değerlerini artırmaları için destek veren platformlar organize ediyor ve programlar düzenliyor.

İş Fikri Değerlendirme ve Girişimci Analiz başvurunuzu buradan, Girişimcilik Eğitimleri için başvurunuzu buradan yapabilirsiniz. 2013 sonuna kadar başvurular alınıyor olacak.

Marmara Girişimcilik Merkezi ve çalışmaları hakkında daha detaylı bilgi için www.marmaragirisim.com web adresini ziyaret edebilir, paylaşımları Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor