Teknoloji Girişimcilik Kampına Son Başvuru Tarihi 10 Kasım!

2009 tarihinde Silikon Vadisi'nde kurulan Founder Institute teknoloji girişimci adaylarına ulaşmaya devem ediyor.Girişimciler için profesyonel anlamda kuluçka ortamı oluşturan girişimciik kampına son başvuru tarihi 10 Kasım.Detaylar haberimizde..

Founder Institute 2009 yılında Silikon Vadisi’nde, 2012 yılında da ilk defa Türkiye’de fikir aşamasındaki teknoloji girişimlerinin kurulmalarını desteklemek amacıyla kurulan bir platform.Gecen ay dünya çapında 1000. teknoloji girişimi hayata geçiren Founder Institute bu aileye katılacak teknoloji girişimci adaylarını arıyor.

Founder Institute Istanbul Teknoloji Girişimcilik Kampı, bu yıl 28 Kasım 2013 tarihinde başlıyor. Programa 10 Kasım 2013 tarihine kadar başvurmak mümkün.

Founder Institute Istanbul’un liderliği, şu anda Sabancı Universitesi Girişimcilik Konseyi’nin direktörlüğünü yapan, daha önce Endeavor ve Galata Melek Yatırım ağında kurucu ekip üyeliği yapmış ve WeDecide isimli bir teknoloji girişiminin kurucu ortağı olan Kutlu Kazancı tarafından Türkiye’nin önde gelen mentorlarının destekleriyle yapılıyor.

Founder Institute, girişimci ve girişimci adaylarının 4 ay boyunca tam zamanlı işlerini bırakmadan katılabilecekleri, var olan veya programda bulacakları fikirlerini bir firma aşamasına getirecekleri bir teknoloji girişim kuluçka programı.  Program, tecrübeli startup CEO'ları tarafından verilen ve girişimciliğin tüm boyutlarını kapsayan eğitim, mentorluk ve yatırımcı tanıştırmalarından oluşan bir girişimcilik kampı. Enstitünün önde giden mezunları arasında Udemy (Türk girişimci Eren Bali’nin firması), Getable, Cakehealth, Identifi, Ondango, Zirtual, Neo, Autoreduc, Appota gibi başarılı firmalar yer alıyor.  Program fikri olan veya olmayan, genç veya yaşlı, çalışan veya işsiz her türlü teknoloji girişimcisi veya adaylarına açık.

Ücretsiz Başvuru Fırsatı!

Programa başvurmak isteyen teknoloji alanındaki girişimci ve girişimci adayı Girişim Haber okurları $50’lık başvuru ücretini ödemeden başvurularını buradan yapabilirler.

Teknoloji girişimcilerimizin bu fırsatı kaçırmamalarını diliyor, son başvuru tarihinin 10 Kasım 2013 olduğunu hatırlatmak istiyoruz. 

Haberimizi teknoloji girişimcisi okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz. 

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor