2013 Kurumsal Girişimcilik Konferansı 21 Kasım'da Gerçekleştiriliyor!

Kurum içinde bir fikri/projesi olan, girişimcilik yeteneği yüksek çalışanların, kendi projelerini geliştirmelerine kontrollü ve güvenilir bir oluşum içinde olanak sağlayan bakış açısı; “Kurumsal Girişimcilik”, dünyada ve Türkiye’de... Detaylar haberimizde...

Kurum içinde bir fikri/projesi olan, girişimcilik yeteneği yüksek çalışanların, kendi projelerini geliştirmelerine kontrollü ve güvenilir bir oluşum içinde olanak sağlayan bakış açısı; “Kurumsal Girişimcilik”, dünyada ve Türkiye’de kurumsal şirketlerin sürdürülebilir büyümedeki yükselen stratejisi haline geldi. Dünyada ve Türkiye’de kurumsal şirketlerin sürdürülebilir büyümedeki yükselen stratejisi haline gelen “Kurumsal Girişimcilik”, Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğindeki konferansta, 21 Kasım 2013’te konuşuluyor olacak.

Konusunda uzman Global “konuşmacılar”ın Kurumsal Girişimcilik konusunda son gelişmeleri, yeni uygulama modellerini, ve vizyonunu aktaracakları, dünyadan ve Türkiye’den ekonomiye yön veren lider sektörlerin üst düzey temsilcilerinin deneyimlerini, başarıyla süregiden örnek teşkil edecek projelerini ve bakış açılarını katılımcılarla paylaşacakları konferansta katılımcıların, stratejilerini yeniden sorgulaması, vakaları inceleyerek öğrenme imkanı bulması, bu alandaki kişisel networkunu genişletmesi hedefleniyor.

Özellikle üst düzey yöneticilerin, marka, ürün, iş geliştirme yöneticileri & uzmanlarının, İK yöneticilerinin, inovasyon ile ilgilenen tüm çalışanların oldukça faydalanabileceği etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.kurumsalgirisimcilikkonferansi.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Etohum kaynaklı haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 5.440 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor