2013 yılı g3 Girişimciler Forumu 20 Kasım'da Suada'da!

Tüm dünyada 123 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası‘nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve ülkemizde üçüncüsü düzenlenen Girişimcilik Forumu, bu yıl Vodafone ana sponsorluğunda, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü, Suada‘da gerçekleşecek.Detaylar haberimizde..

Tüm dünyada 123 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası‘nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve ülkemizde üçüncüsü düzenlenen Girişimcilik Forumu, bu yıl Vodafone ana sponsorluğunda, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü, Suada‘da gerçekleşecek.

Bu sene 3.’sü düzenlenen G3 Girişimcilik Forumu’nda, panellerin yerini, geçen sene yapılan anket sonuçlarına göre yeniden düzenlenen LEARN ve ENGAGE bölümleri alıyor. Danışma kurulunun belirlediği Finans, Hukuk, Pazarlama, İnsan Kaynakları, Fikrin Yatırımcıya Sunumu, Teşvik ve Hibeler, Mobil Teknolojiler-İnovasyon ve Sosyal Girişimcilik olmak üzere 8 konunun uzmanları 10′ar kişilik masalarda girişimcilere bu konuları anlatacak ve onların sorularını cevaplıyor olacaklar. Bu format sayesinde girişimciler her türlü sorularına yanıt bulmanın yanı sıra networking imkanı da bulacaklar.

1500 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yapması planlanan Forum UGM (Uluslararası Girişimcilik Merkezi), TOBB ve GATE Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşecek ve bu yılki ana konuşmacı Hamdi Akın olacak. Etkinliğe konuşmacı olarak katılacak bazı isimler şu şekilde : Erhan Erkut, Ali Sabancı, Haluk Okutur, Kerim Türe, Ertuğrul Belen, Alphan Manas,Barış Aksoy,Fuat Sami, Esra Civelek. Konuşmacı listesinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik boyunca katılımcılarının faydalanabilecekleri kategoriler şu şekilde: 

  • Fikrim var,param yok
  • Fikrim var nasıl yapacağımı bilmiyorum 
  • Fikrim yok girişimci olmak istiyorum
  • Sosyal girişimcilik

Oturumlarda kapasite sınırı olduğundan gecikmeden kaydınızı yapmanız gerekiyor.Geçen yıl olduğu gibi kayıtlar öncesinden elektronik olarak alınıyor.Panellerden elde edilen gelirin Sivil Toplum Kuruluşlarına bağışlanacağı etkinlik için kaydınızı buradan yapabilirsiniz, Uluslararası Girişimcilik Merkezi'nin web adresinden de inceleyebilirsiniz.

Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu yani g3 Forumu hakkında daha fazla bilgi için www.g3forum.com adresini inceleyebilir, iletişime geçmek isterseniz info@g3forum.com a email atabilirsiniz.Ayrıca twitter hesabından da takip edebilirsiniz.

Haberimizi girişimcilikle doğrudan ilgilenen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor