GİV Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri 2014 Sahiplerini Arıyor!

Projelerini hayata geçirmiş, özgün ürün veya hizmet ortaya çıkartarak başarıyı elde etmiş, Ar-Ge’ye ve inovasyona dayanarak işletmesine ve ülkesine değer katmış işletmeleri ödüllendirmeyi hedefleyen GİV Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri sahiplerini arıyor. Detaylar haberimizde..

GİV- Girişimci İşadamları Vakfı, her yıl Ocak ayında Hayati Üstün’ün girişimcilik yönünü ortaya çıkartmak için“H.Ü. Girişimcilik Ödülleri” tertip ediliyor. Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri’nin amacı Türkiye’de başarılı girişimleri ödüllendirmek kadar, fikirlerini girişime dönüştürmek isteyen insanlara destek ve cesaret veriyor.

H.Ü. Girişimcilik Ödülleri; projelerini hayata geçirmiş, özgün ürün veya hizmet ortaya çıkartarak başarıyı elde etmiş, Ar-Ge’ye ve inovasyona dayanarak işletmesine ve ülkesine değer katmış işletmeleri ödüllendirmeyi ve model olarak sunmayı hedefliyor. 

"Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri", GİV İcra Kurulu tarafından temel kriterleri sağlayan firmaların tespit edildiği ve ‘Hayati Üstün Girişimcilik Ödülü’ için oluşturulan Değerlendirme Heyeti tarafından seçilen bir işletmeye verilecek. 

Ödüller dört kategoride verilecek;

Girişimcilik Ödülü : Projelerini hayata geçirmiş, özgün ürün veya hizmet ortaya çıkartarak başarıyı elde etmiş, Ar-Ge'ye ve inovasyona dayanarak işletmesine ve ülkesine değer katmış,üllkesine, bulunduğu topluma, yasadığı çevreye, değişen dünyanın değişen pazarlarına uyum sağlayan başarılı girişimciye 'Girişimcilik Ödülü' verilecek.

Proje/Fikir Ödülü : Değerlendirme Heyeti tarafından tepsit edilen kriterlere göre yapılacak ticarileşmemiş proje başvuruları arasından bir projeye 'Proje/Fikir Ödülü' verilecek.

Basın Ödülü : Basın Dünyasında yayınlanan haber, araştırma veya röportaj yolu ile ülkemizde başarılı girişimleri ve deneyimleri kamuoyu gündemine taşıyan ve bu yolla girişimcilik ruhunu ve kültürünü özendiren ve farkındalığı arttıran medya kurumuna veya basın mensubuna 'Basın Ödülü' verilecek.

Kamu Yöneticisi Ödülü  :Dünyadaki ve ülkesindeki gelişmelere duyarlı, ülkesinin gelişmesine katkı yapacak şekilde yasa, kural ve kaideler çerçevesinde azami gayret göstererek, girişimciliği destekleyerek bulunduğu bölgenin veya kurumun gelişmesine katkı sağlayan yerel veya merkezi kamu yöneticisine 'Kamu Yöneticisi Ödülü' verilecek.

Ödüllere Siz de Aday Olabilirsiniz

Eğer siz de bu dört kategoriden birinde, başarılı işler yaptğınızı, ülkemiz girişimcilik ekosistemine katkı ve katma değer sağladığınızı düşünüyorsanız ödüllere aday olabilirsiniz.

"Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri" Değerlendirme Heyeti şu isimlerden oluşuyor;
  • Erdal KILIÇ / ETİS LOJİSTİK CEO
  • Volkan KORKMAZER /TÜBİTAK-BİLGEM Başkan Yardımcısı
  • Menduh KARA / Türkiye FİNANS Genel Müdür Yardımıcısı
  • Prof.Dr. Mehmet Sabri ÇELİK / İTÜ Rektör Yardımcısı
  • Yrd.Doç.Tuncay SEVİNDİK / Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi
  • Mehmet KILIÇ / İTO Üyesi - İşadamı
  • Timur TİMURKAN / ASİST İLETİŞİM CEO
  • Selahattin KAYA / KOSGEB İstanbul İkitelli Müdürü

Toplam 20.000 TL ödüllü yarışma için son başvuru tarihi 20 Aralık 2013 5 Ocak 2014, kazananların açıklanacağı ödül töreni ise 14 Ocak 2014'de.

Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri hakkında daha fazla bilgiye www.girisimcilikodulu.com ve www.giv.org.tr web adreslerinden ulaşabilirsiniz. Başvurunuzu ise buradan yapabilirsiniz. Unutmayın, başvuru sayfasındaki formları doldurarak bilgi@giv.org.tr adresine yollamanız gerekiyor.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor