Yenilikçi Türkiye için Bilişim Konferansı 3 Aralık'ta İstanbul'da!

Bilişimin, inovasyon kapasitesi ve büyüme üzerindeki rolüne dikkat çekmek ve bu konuda yapılması gerekenleri kamu kesimi ve sektör paydaşları ile ele almak amacıyla,3 Aralık'ta TÜSİAD ve TÜBİSAD işbirliğiyle “Yenilikçi Türkiye için Bilişim” konferansı düzenleneniyor. Detaylar haberimizde..

Bilişimin, inovasyon kapasitesi ve büyüme üzerindeki rolüne dikkat çekmek, bilişim aracılığıyla daha yenilikçi bir ülke olma yolunda atılması gereken adımları kamu kesimi ve sektör paydaşları ile ele almak amacıyla,  TÜSİAD ve TÜBİSAD işbirliğiyle “Yenilikçi Türkiye için Bilişim” konferansı düzenleniyor. 

TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr.Tayfun Acarer,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve bilişim sektörünün önde gelen şirketlerinin temsilcilerinin katılımı ile 3 Aralık 2013 tarihinde İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli’nde düzenlenecek konferansta Hanzade Doğan Boyner de “Bilgi Toplumuna Ulaşmada İletişim Teknolojileri ve Yeni İş Modellerinin Rolü” konulu bir konuşma yapacak.

Etkinlikte “Telekomünikasyon Sektörünün Ülkenin İnovasyon Kapasitesi ve Rekabet Gücüne Katkısı Nasıl Artırılır?” ve “Bilgi Teknolojilerinin, Özellikle Yazılım ve Servis Sektörünün Ülkenin İnovasyon Kapasitesi ve Rekabet Gücüne Katkısı Nasıl Artırılır?” başlıklı iki ayrı panel gerçekleşecek.Etkinliğn programı şu şekilde : 

3 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek olan bu konferansın programına ve daha fazla bilgiye buradan ulaşabilir, katılım kaydınızı buradan yapabilirsiniz.

Haberimizi bilişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor