GİV Girişimci Buluşmaları Aralık 2013 Konuğu Mustafa Koca!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimcilik Buluşmaları'na devam ediyor. Girişimcilik Buluşmaları'nın 2013 Aralık konuğu ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimcilik Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca olacak.

En son Kasım ayında  Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 'nın konuk olduğu GİV Girişimcilik Buluşmaları bu ay 25 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

GİV 2013 Aralık Girişimci Buluşmaları'nda ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, "İşadamlarının Sivil Toplum Sorumluluğu Ve Girişimcilik" konulu sunumuyla katılımcıların karşısında olacak. 

Etkinliğe katılmak için 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Mustafa Koca Kimdir? ( ASKON Genel Başkanı )

1962 Günyamaç (Sivas) doğumlu olan Koca, evli ve beş çocuk babası. İkiyıldız Çamaşırları San Tic Ltd Sti sahibi olan Koca, iç ve dış giyim ithalat ve ihracatı ile iştigal etmekte. 2. olağan genel kurulu ile ASKON genel başkanlığına seçilen Koca, 12 Ocak 2013'de yapilan 8. olağan Genel Kurulda 5.kez ASKON’un Genel Başkanlığına seçildi. Sivaslilar Vakfi, Günyamaç Köyü Dayanışma Kalkınma Güzelleştirme Derneği, İTO ve DEİK Denetleme Kurulu üyesi.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, GİV hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 25 Aralık 2013 Çarşamba saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Katılım için 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI ile iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmalarına ilgi duyan ve Sn. Mustafa Koca'dan "İşadamlarının Sivil Toplum Sorumluluğu Ve Girişimcilik" sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor