İkinci #EzberBozanlar Konferansı 25 Ocak'ta Bağlarbaşı'nda!

Gençlerin ezberleri bozmak için ihtiyaç duyduğu gücü onlara sağlamak için en doğru isimler, ilham verici en güzel hikayeler #EZBERBOZANLAR konferanslarında olmaya devam ediyor. 2. #EZBERBOZANLAR konferansı 25 Ocak'ta. Detaylar haberimizde..

Ezberbozanlar serisi tüm hızıyla devam ediyor, kendi alanlarına zoru başarmış ezberleri bozmuş isimler gençlerle buluşmaya devam ediyor. Gençlerin ezberleri bozmak için ihtiyaç duyduğu gücü onlara sağlamak için en doğru isimler, ilham verici en güzel hikayeler #EZBERBOZANLAR konferanslarında olmaya devam ediyor.

İlk EzberBozanlar konferansında konuşmacılar katılımcıların ve 12 farklı ülkeden izleyen genç yeteneklerin ufuklarını açmış, vizyonlarını genişletmişti. Yapılan sunumları buradan izleyebilirsiniz.

25 Ocak 2014 Cumartesi saat 10.00 – 14.00 arası gerçekleşecek olan 2. Ezberbozanlar’ın bu konferansındaki evsahibi  Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi.

2. Ezberbozanlar konuşmacıları 1. Ezberbozanlar’daki gibi yine çok renkli ve adeta bir mozaik. İşte 2. #EZBERBOZANLAR konferansının konuşmacıları;

  • Dalgakıran Kompresör YK Başkanı ve Makina sektörünün duayen isimi Adnan Dalgakıran,
  • Türkiye’nin gururu, Milli Rallici Burcu Çetinkaya,
  • Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan,
  • İndex Grup İK Direktörü, Eğitimci, Yazar, SOGLA Kurucusu Timur Tiryaki,
  • 12 Yıldız Kurucusu ve Desnet CEO’su Ömer Ekinci,
  • Yozgat Kadışehri’ndeki değişimin mimarlarından Gökçen Öğretmen (Gökçen Serin)

1 Konferans, 2 Duyarlı Çalışma

#EzberBozanlar'ın bu 2. konferansında Ömer Ekinci ve 12 Yıldız duyarlı davranarak 2 sosyal sorumluluk çalışması planlamışlar;

  1. Kızılay Kan Bağışı: KIZILAY ile işbirliği yapılmış, bu sayede isteyen katılımcılar salon dışında kan verebilecek. Zira 1 kan 3 can demek. Bu çalışma sayesinde hedef 100 kan bağışı ile 300 cana dokunmak.
  2. KitapBilet Uygulaması: etkinliğe katılım paralı değil ancak katılımcılardan 3 tane kitap getirmeleri bekleniyor. Böylece bir etkinlikte 1000 Kitaplık bir kütüphane kurmak hedefleniyor.  Kitaplar 12 Yıldız'ın kardeş ilçesi Yozgat Kadışehri'ne açılacak olan 12 Yıldız Kütüphanesi'nde öğrencilerin rehberi olacak.

Konferans ücretsiz, lakin KitapBilet uygulaması var ve kontenjanla sınırlı.  Kayıt yaptırmak için yapmanız gereken 2 adım var. İlk adımda Facebook etkinlik sayfasına “Katılıyorum” işaretleyin, 2. adımda ise katılım formunu doldurun. Katılmak için

Ayrıca 14.00′de tamamlanacak olan EzberBozanlar’dan sonra, 14.00-16.00 arası da 2014 Yıldızları’nın açıklanacağı Devir Teslim Töreni gerçekleşecekr. 2013 yıldızlarının, 12 Yıldız’ı 2014 yıldızlarına teslim edeceği bu özel tören de aynı salonda ve yine katılımcılara açık gerçekleşecek.

12 Yıldız 2014 başvurularının 22 Ocak akşamına kadar devam ettiğini hazır yeri gelmişken hatırlatmak isteriz.

12 Yıldız ve diğer çalışmaları hakkında bilgi sahibi olamk için www.12yildiz.org web sitesini ziyaret edebilir, oluşumun gelişmelerini twitter  ve facebook hesaplarından takip edebilirsiniz.

Unutmayın, konferans 25 Ocak 2014 Cumartesi saat 10.00 – 14.00 arası Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Organizasyonun twitter hashtag’i ise #EZBERBOZANLAR

Güncelleme: Seçilen 2014 Yıldızları'na buradan erişebilirsiniz.
Güncelleme: 2014 Yıldızları listesine ve 2. #EzberBozanlar Konferansıyla ilgili detaylara bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ülkemiz girişimcilik ekosistemi için önemli sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atan Ömer Ekinci'yi ve yenilikçi projeleriyle adını sıkça duyuran 12 Yıldız'ı projeleri için tebrik ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor