Global Düşünen Simit Sarayı OrtaDoğu'da 100 Mağaza Açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden biri olan turizm, inşaat ve eğlence sektöründe yatırımlar gerçekleştiren Al Hokair Group ile master franchise sözleşmesi imzaladı.Detaylar haberimizde..

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden biri olan turizm, inşaat ve eğlence sektöründe yatırımlar gerçekleştiren Al Hokair Group ile master franchise sözleşmesi imzaladı.

Fawaz Alhokair BaşkanYardımcısı Dr. Abdul Majeed Alhokair, Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu ve Simit Sarayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur arasında 20 Ocak 2014, Pazartesi günü imzalanan anlaşma uyarınca; 2018 yılına kadar Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Ürdün dahil olmak üzere beş ülkede 100 Simit Sarayı mağazası açılması hedefleniyor.

Suudi Arabistan’ta gördükleri ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Ortadoğu’da simite inanılmaz bir ilgi var. Markamızı çok seviyorlar, başta Araplar olmak üzere diğer ülke vatandaşları Mekke mağazamıza çok büyük ilgi gösteriyor. 2012 yılında açılan Mekke Simit Sarayı, açıldığı günden bu yana yurtdışı Simit Sarayı mağazaları arasında en yüksek ciro yapan mağaza. Simidin yanı sıra başta börek çeşitlerimiz olmak üzere diğer lezzetlerimizi de çok beğeniyorlar. Gördüğümüz bu yoğun ilgi üzerine Suudi Arabistan’daki çalışmalarımızı hızlandırma kararı aldık ve Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile bir işbirliği anlaşması imzaladık” dedi.

Simidi ve diğer geleneksel Türk lezzetlerini dünyaya tanıtarak, Türkiye’den bir dünya markası çıkarma ve diğer markalara da öncü olma hedefine her geçen gün daha da yaklaştıklarını söyleyen Kavukcu, “Aylık ortalama 800 adet franchise başvurusu alıyoruz, bu taleplerin yarısından çoğu yurt dışından geliyor. 2014 yılında İngiltere, Amerika, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Ürdün’de yeni mağazalar açacağız, Hollanda ve Almanya pazarlarındaki büyümemizi de sürdüreceğiz. 2018 yılında ise Türkiye’de 440, yurtdışında 560 olmak üzere toplam 1000 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Ülkemizin global arenada gurur duyduğu markalardan biri haline gelen Simit Sarayı hakkında daha fazla bilgi için www.simitsarayi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor