Geleceğin Projeleri İçin Sabri Ülker Bilim Ödülleri Başladı!

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV) bünyesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Sabri Ülker Bilim Ödülü ile gıda, beslenme ve sağlıklı yaşam alanlarındaki bilimsel araştırmalarıyla fark yaratmaya aday bir kişi 100 Bin TL’lik ödülün sahibi olacak. Detaylar haberimizde..

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV) bünyesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Sabri Ülker Bilim Ödülü ile gıda, beslenme ve sağlıklı yaşam alanlarındaki bilimsel araştırmalarıyla fark yaratmaya aday bir kişi 100 Bin TL’lik ödülün sahibi olacak. Onlarca projenin başvurduğu yarışmada geri sayım devam ediyor.

Gelecek nesillerin yetişmesinde önemli başlıklar arasında yer alan gıda, beslenme ve sağlıklı yaşam konularında ki projeleriyle daha iyi bir gelecek için katkı sağlayacak araştırmacıların heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV) temel misyonlarından biri olan araştırma ve eğitim programlarının desteklenmesi hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Sabri Ülker Bilim Ödülü, akademi, endüstri ve araştırma enstitülerindeki bilim insanlarını teşvik etmeyi ve bu sayede toplum sağlığına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yarışma kapsamında sunulacak projelerin toplumun beslenme ve sağlıklı yaşam biçimlerini teşvik eden, görülür bir fayda sağlayan ve uygulanabilir olması temel kıstas olarak belirleniyor.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı; toplumunun gıda, beslenme ve sağlık konularındaki bilgilerine bilimsel katkılarda bulunarak, toplum sağlığının gelişimine destek olmak amacıyla 2009’da kuruldu. Gıda, beslenme, sağlık alanlarındaki en güncel bilgileri açık ve sade bir şekilde topluma ulaştırmayı hedefleyen SÜGAV; sağlıklı gıda, beslenme ve yaşam biçimlerini teşvik ediyor;  araştırma, eğitim programları ve diğer girişimleri destekliyor; güvenilir bilgi kaynaklarından temin edilen bilgileri toplum faydasına sunuyor. SÜGAV hakkında detaylı bilgi için www.sugav.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son başvuru tarihi 1 Mart 10 Mart 2014 olan Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması’nda  kazanan proje, Mayıs ayında düzenlenecek SÜGAV II. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi’nde açıklanacak.

Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması hakkında detaylı bilgi edinmek ve yarışmaya başvurmak isteyen okurlarımız www.sabriulkerbilimodulu.org web adresini ziyaret edebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor