Sabancı Üniversitesi GGK Girişimcilik 101 Eğitimleri Başlıyor!

Sabancı Üniversitesi GGK Girişimcilik 101, gelenekselleşmeye doğru yol alan girişimcilik eğitimlerinde bu sene de kendi branşlarında başarılı isimleri öğrencilerle ve potansiyel girişimcilerle buluşturuyor. Detaylar haberimizde..

Gelenekselleşmeye doğru yol alan girişimcilik eğitimleri ile Sabancı Üniversitesi bu sene de kendi branşlarında başarılı isimleri öğrenciler ve potansiyel girişimcilerle buluşturuyor.

Özveri ile yapılan araştırmalar ve elemeler sonucunda karar verilen 4 ismi yakından tanımak, kendileri ile birebir iletişime geçip aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulmaya hazır mısınız?

Düzenlemiş oldukları girişimcilik eğitimleri ile sizlerin sosyal ve akademik düzeydeki gelişiminize yardımcı olmakla kalmayıp her şeyin bir yarış haline geldiği dünyamızda rakiplerinizin bir adım önüne geçmenizi sağlayacaktır.

Girişimcilik eğitimlerinin tarihleri, konuları ve konuşmacıları aşağıdaki gibi;

  • 24 Şubat Pazartesi  - İş Fikri - Cem Soysal (Inventram Genel Müdürü)
  • 27 Şubat Perşembe - İş Planı - Elbruz Yılmaz (BTS Ceosu)
  • 3 Mart Pazartesi      - Sermaye Bulma/Yönetme - Erman Turan (Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı Koordinatörü)         
  • 6 Mart Perşembe     - Networking - Sezai Hazır (TOBB Genç Girişimciler Üst Kurul Üyesi)

Kayıt yaptırmak isteyen okurlarımız buradaki formu doldurarak kayıtılarını yaptırabilirler. Kayıt ve ödemeler hakkında daha detaylı bilgiye ise etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz.

Etkinlikler Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü üyelerine ücretsiz olup, GGK üyesi olmayanlar için 2 oturum ücreti 15 TL, 4 oturum ücreti 20 TL imiş. Girişimcilik eğitimleri sonucunda katılımcılara eğitim aldıklarına dair sertifika verilmekte. Oturumlar 19:45'te Sabancı Üniversitesi FMAN L018'de gerçekleşecek.

Girişim Haber olarak dijital medya sponsoru olduğumuz eğitimlerin diğer sponsorları ise; Galata Business Angels ve Kampüs Etkinlikleri.

Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız  facebook ve twitter adreslerini takip edebilirler.

Haberimizi öğrenci okurlarımız ve genç girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor