Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programına Başvurdunuz mu?

Proje başına en az 40.000 TL, en fazla 250.000 TL hibe talep edilebilen, temel faaliyetleri Türkiye sınırları içinde olan ve en fazla 12 ay süren projelerin başvuruda bulunabileceği Hibe programı başvuruları 21 Şubat'ta bitiyor. Detaylar haberimizde..

Proje başına en az 40.000 TL, en fazla 250.000 TL hibe talep edilebilen, temel faaliyetleri Türkiye sınırları içinde olan ve en fazla 12 ay süren projelerin başvuruda bulunabileceği Hibe programı başvuruları 21 Şubat 2014'te bitiyor.

Toplumsal Gelişme Hibe Programı’na; T.C. Yasalarına göre kurulmuş ve Türkiye’de yerleşik; Dernek, Vakıf, Kooperatif ve Üniversiteler tarafından geliştirilen, Proje geliştirme ve uygulama aşamasında ortaklıkları bulunan, Proje başına en az 40.000 TL, en fazla 250.000 TL hibe talep eden, Temel faaliyetleri Türkiye sınırları içinde olan ve en fazla 12 ay süren projeler başvuruda bulunabilecek.

Başvuru Yöntemi

  • Online proje başvuru sistemine kayıt olarak giriş yapmadan önce, program hakkında detaylı bilgi içeren Proje Başvuru Rehberi’ni dikkatle okuyunuz.
  • Hazır olduğunuzda, aşağıdaki adımları izleyerek Online Proje Başvuru Formunu doldurunuz.
  • Online proje başvuru sürecini başlatmak için öncelikle bir proje koduna sahip olmanız gerekmekte. Proje kodunuzu alabilmek için Kayıt sayfasındaki formu doldurmanız yeterli.
  • Kaydetmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecek olan “proje kodunuz” ve “şifreniz” sayesinde Online Proje Başvuru Sistemi'ne dilediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.
  • Online Proje Başvuru Formu’nu doldururken, “Proje İçeriği” bölümünde “Örnek Proje İçeriği”, “Faaliyet Planı” bölümünde “Örnek Faaliyet Planı” dokümanlarını inceleyebilirsiniz.

Başvuru Süreci

2014 Toplumsal Gelişme Hibe Programı başvuruları, 3 Ocak 2014 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacak. Başvurular için son tarih 21 Şubat 2014 17:00 olarak  belirlenmiş. Başvuru süreci takvimini daha detaylı bir biçimde buradan inceleyebilirsiniz.

Haberimizi sosyal girişimci olarak toplumsal sorunların çözümüne fikir üreten girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor