Yerli Girişim FreelyShout, Twitter Krizini Fırsata Dönüştürdü!

Twitter'ın kapatılmasıyla birlikte Türk girişimcilerinin yaptığı sosyal paylaşım sitesi'de patlama yaşandı. Türkiye’den bir grup genç Twitter benzeri yaptıkları bir sosyal paylaşım sitesi ile harikalar yaratıyor. Detaylar haberimizde..

Dünyaca ünlü sosyal medya sitesi Twitter’ın ülkemizde yasaklanmasıyla birlikte Türk girişimcilerinin yaptığı sosyal paylaşım sitesi FreelyShout'da patlama yaşandı.

Sloganı "Özgürce Haykır" olan Freelyshout, Twitter'ın engellenmesinden sonra büyük ölçüde ilgi görmeye başladı.

Twitter'ın engellenmesi ile 80.000 yeni kullanıcıya ulaşan, Türkiye'nin sosyal ağı Freelyshout, Twitter'da 140 karakterle sınırlı olan tweet özelliğini, karakter sınırlaması olmadan paylaşım imkanı sağlıyor.

"Özgürce Haykır"an sosyal medya şimdiden Ünlü isimlerin de ilgisini çekti. Freelyshout kurucuları, ilk ünlü üyelerinin televizyoncu Okan Bayülgen, pop müzik şarkıcısı Doğuş ve Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay olduğunu açıkladı. Bunlar haricinde firmalar, belediyeler ve twitter'da ki fenomenler kullanıcı adlarını alabilmek için kayıt olmaya başlamış durumda.

Facebook, Twitter ve Foursquare ile entegre çalışabilen Freelyshout'a www.freelyshout.com veya www.ozgurcehaykir.com'dan ulaşılabilirsiniz.

Haberimizi aktif sosyal medya kullanıcısı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor